Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ: ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΚΟΠΗ ΝΑΟΥΣΑΣ

Για το ανεπίσημο πρωτάθλημα ακαδημιών, η ακαδημία του Ολυμπιακού Νάουσας παραβρέθηκε στο γήπεδο της Επισκοπής και αγωνίστηκε με την ομώνυμη ακαδημία.
Ευχαριστούμε θερμά για την φιλοξενία τους υπεύθυνους της Επισκοπής. 

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ: ΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ 0-3

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο πρόεδρος, η διοίκηση, οι προπονητές και οι παίκτες του Ολυμπιακού Νάουσας, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στον ποδοσφαιριστή της αντρικής ομάδας Θάνο Κωστόπουλο, για τον άδικο χαμό του πατέρα του.
Ευχόμαστε κουράγιο στην οικογένειά του και τους οικείους του. 

Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ: ΣΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΙΡΗΝΟΥΠΟΛΗΣ

 Στην Ειρηνούπολη βρέθηκε η ακαδημία του Ολυμπιακού Νάουσας, που αγωνίστηκε με την ακαδημία Ειρηνούπολης στα πλαίσια του ανεπίσημου πρωταθλήματος ακαδημιών. 
Η ακαδημίας μας ευχαριστεί θερμά για την υποδοχή και τη διοργάνωση του αγώνα.

ΑΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΧΩΡΙΟΥ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ 1-4

Απολαυστικό το ποδόσφαιρο που προσέφερε στους φιλάθλους ο Ολυμπιακός Νάουσας σήμερα στο γήπεδο του Γιαννακοχωρίου, αφού κατάφερε και επικράτησε του Α.Σ. Γιαννακοχωρίου με 4-1. 
Το πρώτο ημίχρονο ανήκει και στις δύο ομάδες, αφού οι ευκαιρίες ήταν αρκετές, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός "πήρε μπρος" και με υπέροχη κυκλοφορία μπάλας, σκόραρε τέσσερις φορές μέσα σε 10 μόλις λεπτά. 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...