Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ-Α.Σ. ΕΙΡΗΝΟΥΠΟΛΗΣ 2-1


Υπέροχο ποδόσφαιρο έπαιξαν σήμερα όλοι οι παίκτες της ομάδας του Ολυμπιακού Νάουσας, επικρατώντας δίκαια της πρώτης σε βαθμολογία ομάδα της κατηγορίας.
Το πρώτο γκολ ήρθε μόλις στο πρώτο λεπτό με το πλασέ του Φράγγη μέσα από την περιοχή και με τον ίδιο τρόπο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και στο 11’, κάνοντας έτσι το 2-0 πριν το πρώτο τέταρτο του αγώνα και δίνοντας στην ομάδα του το αβαντάζ της ψυχολογίας.
Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 28’ με πλασέ του Σαμψωνίδη.

Το παιχνίδι ήταν από τα καλύτερα που είδαμε φέτος στην κατηγορία, με την ομάδα του Ολυμπιακού να επικρατεί, αγωνιστικά αλλά και ηθικά. Πάλεψε το παιχνίδι στα ίσια, με πάθος , δύναμη, καταπληκτικές συνεργασίες των παικτών και άψογη κυκλοφορία της μπάλας, παρ’ όλο που το γήπεδο δεν ενδεικνυόταν γι’ αυτό. Έδειξε περισσότερο γυμνασμένη, καταφέρνοντας έτσι να επικρατήσει εύκολα στις μονομαχίες ένας με έναν.
Πραγματικά, το μεγάλο μπράβο πάει στους παίκτες, που αυτή τη φορά απέδειξαν με τον καλύτερο τρόπο τι σημαίνει ομάδα. Χωρίς γκρίνια, χωρίς παράπονα, χωρίς αντιαθλητικά μαρκαρίσματα, χωρίς αντιδράσεις στις προκλήσεις, χωρίς καμία αναστολή απέναντι σε «έμπειρους» ποδοσφαιριστές, αυτό που έκαναν είναι να παίξουν, να το ευχαριστηθούν και στο τέλος να επικρατήσουν, δείχνοντας σε όλους πως το καίριο σημείο ενός αγώνα δεν είναι τελικά η νίκη με όποιον τρόπο, αλλά η απόλαυση του αθλήματος. Και η ομάδα του Ολυμπιακού ξέρει να χαίρεται το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και συγχρόνως να δείχνει τον απαραίτητο σεβασμό στους αντιπάλους της.
Γιατί, αυτό που μετράει στο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ποδόσφαιρο, δεν είναι τα χρήματα, ούτε οι μονάδες, ούτε ΜΟΝΟ η νίκη. 
Μετράει το ήθος, ο δυνατός χαρακτήρας, αυτός που μπορεί να κρατήσει το επίπεδο, και η ουσία της λέξης «ομάδα» .
Και τα παιδιά σήμερα το κατάφεραν στην ουσία του.
Το ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ποδόσφαιρο, Κύριοι του ποδοσφαίρου, θα πρέπει να είναι συνδεδεμένο με την αθλητική παιδεία. Ελπίζω κάποια στιγμή να το καταλάβουμε όλοι αυτό και να βλέπουμε στα γήπεδα παιδιά με τρόπους και ήθος.
Συγχαρητήρια στον διαιτητή και στους δύο επόπτες, που κράτησαν το παιχνίδι, εκεί που έπρεπε. Η διαιτησία τους ήταν μία από τις καλύτερες τους φετινού πρωταθλήματος.

ΜΑΡΙΑ ΠΑΣΧΟΥΛΑ


ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ: Μιχαηλίδης, Τσαμπούρης, Μπλιάτκας, Χατζηιωαννίδης, Cela, Κοκκοφειάδης, Τσιούλης(67’ Ζιαμπάκας), Μπόσι(90’ Γαλανός), Χαιτίδης(65’ Χριστοδούλου), Φράγγης, Στογιάννος
Α.Σ. ΕΙΡΗΝΟΥΠΟΛΗΣ: Σειτανίδης, Σπαθόπουλος, Παπαιωάννου, Κορυτσαίος, Καραμεταξάς, Μερόκος, Καρυπίδης(76’ Λούρης), Παντζαρτσίδης Ε.(85’ Συλωράτος), Παντζαρτσίδης Ν., Σαμψωνίδης, Μπάκανος























































Φωτογραφίες: Ευγενία Σύρκου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...