Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016

ARSENAL SOCCER SCHOOL: ΣΤΟ ADVANCED PROGRAM ΤΗΣ ARSENAL ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΜΙΚΡΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ

Στο ADVANCED DEVELOPMENT PROGRAM είχαν την ευκαιρία να παραστούν, τρεις μικροί ποδοσφαιριστές(Αλαίτσης Σάκης, Μήτσικας Αλέξανδρος και Αντωνίου Γιώργος) της σχολής της Arsenal Soccer School Νάουσας και οι προπονητές τους Νίκος Κουμπουλής και Δημήτρης Τσιούλης.
Οι τρεις ποδοσφαιριστές που παρακολούθησαν το πρόγραμμα στην Αθήνα, αναχώρησαν στις 7/01/16 και επέστρεψαν στις 10/01/16, αφού κάλυψαν όλες τις προπονήσεις υπό τις οδηγίες του τεχνικού διευθυντή των Arsenal Soccer Schools, Λάκη Παπαιωάννου και του καθηγητή ποδοσφαίρου της Royal Netherlands Football Association, Ton De Hoop.

ARSENAL SOCCER SCHOOL: ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ

Στο δεύτερο πλέον γύρο του ανεπίσημου πρωταθλήματος ακαδημιών Ημαθίας και Πέλλας, ο σχολή της Arsenal Soccer School Νάουσας, υποδέχθηκε σήμερα στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου, την ακαδημία της Αγίας Βαρβάρας.
Ο καιρός, σύμμαχος των παιδιών, αφού οι συνθήκες  ήταν ιδανικές για ποδόσφαιρο και όλοι απόλαυσαν ένα πρωινό γεμάτο ποδόσφαιρο και παιδικές χαρούμενες φωνές.
Το επόμενο Σάββατο, 16/01/16, η σχολή θα αγωνιστεί με την ακαδημία της Πατρίδας, στο γήπεδο της Πατρίδας. 


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...