Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

ARSENAL SOCCER SCHOOLS: ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ

Τουρνουά ποδοσφαίρου στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου σήμερα, με τις ακαδημίες των Arsenal soccer schools, του Αίολου και του Φ.Α.Σ. Νάουσας.








































Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ-ΓΑΣ ΚΟΠΑΝΟΥ. ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ

ΓΗΠΕΔΟ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
08/02/2015
ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΜΕΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΣ ΚΟΠΑΝΟΥ.




 







Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ-Γ.Α.Σ. ΚΟΠΑΝΟΥ 0-1


Παρά το ακατάλληλο του γηπέδου, το σημερινό παιχνίδι συγκαταλέγεται στα πιο όμορφα παιχνίδια αυτού του πρωταθλήματος. Δυνατές μονομαχίες, πολλές φάσεις, ευκαιρίες κάτω από τα δοκάρια, πολύ καλή κυκλοφορία μπάλας και από τις δυο ομάδες, κατάφεραν να ανταμείψουν τους φιλάθλους στις κερκίδες.


Αν και ο Ολυμπιακός δικαιούταν την ισοπαλία τουλάχιστον, μιας και στο πρώτο ημίχρονο είχε την υπεροχή και με ωραίο ποδόσφαιρο δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες, εν τούτοις αυτοί που πέτυχαν τον γκολ στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου με πλασέ του Τόσκα, ήταν οι φιλοξενούμενοι.  Αυτό ήταν και το μοναδικό γκολ του αγώνα.
Μεγάλη ευκαιρία για τον Γ.Α.Σ. να ανοίξει το σκορ, στο 42’ του πρώτου ημιχρόνου, όταν φεύγοντας η μπάλα από τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, θα κατέληγε άνετα γκολ, αν δεν ήταν εκεί, πάνω στην γραμμή ο Χατζηιωαννίδης να διώξει με τα πόδια.
Αρκετές ευκαιρίες για τον Ολυμπιακό, μόλις το 11’ η πρώτη με την κεφαλιά του Cela να πηγαίνει στα χέρια του τερματοφύλακα του Κοπανού. Στο 24’ το δυνατό σου του Παπαπέσιου μπόρεσε να το αποκρούσει ο τερματοφύλακας. Στο 69’ και στο 81’ τα δύο σουτ του Φράγγη κατέληξαν άουτ.
Το παιχνίδι παίχτηκε κάτω από πολύ φιλικές συνθήκες και το ευχαριστήθηκαν οι πάντες. Νικητές και ηττημένοι.
ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ:  Cela Armand, Lleshi Alfrend, Τσαμπούρης Νίκος.
Ο Ολυμπιακός Νάουσας εύχεται στην ομάδα του Γ.Α.Σ. Κοπανού, καλή επιτυχία του χρόνου στην Α1 Κατηγορία.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ:  Μπουμπουλέντρας, Μήτσικας(46’ Τσαούσι), Χατζηιωαννίδης, Cela, Τσαμπούρης, Παπαπέσιος, Κοκκοφειάδης, Κωνσταντινίδης, Τσιούλης, Lleshi(79’ Ζιαμπάκας), Φράγγης

Γ.Α.Σ. ΚΟΠΑΝΟΥ: Αντιφάκος, Κοσμίδης, Χαραλαμπίδης(58’ Στογιάννης), Σιδηρόπουλος Θ., Τόσκα, Δημούλτσης, Αυτζής, Σιδηρόπουλος Β.(90’ Δάιος Δ), Γατουρτζίδης(73’ Δούμος), Δάιος Α., Πρόιος

























































LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...