Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

ΗΜΕΡΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΝΑΟΥΣΑΣ

 Ο Δήμος Νάουσας (αντιδημαρχία παιδείας, αθλητισμού και νεολαίας), σε συνεργασία με το Δημοκρίτειο πανεπιστήμιο Θράκης Τ.Ε.Φ.Α.Α. Κομοτηνής, διοργανώνει ημερίδα αθλητισμού με θέμα "ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ", την Τετάρτη 25/02/2015, στις 18.00, στον πολυχώρο πολιτισμού "ΒΕΤΛΑΝΣ". Εκεί, θα μιλήσουν καθηγητές πανεπιστημίου για τα σοβαρά θέματα του αθλητισμού, καθώς και η Ολυμπιονίκης Χρυσοπηγή Δεβετζή.
Ο όμιλος του Ολυμπιακού Νάουσας, θεωρώντας αυτού του είδους τις εκδηλώσεις σημαντικές για τον πολιτισμό και τον αθλητισμό της πόλης, θα παραβρεθεί στην εκδήλωση, με την αντρική ομάδα, το παιδικό τμήμα και με την ακαδημία των Arsenal Soccer Schools.





Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΠ. ΠΑΥΛΟΥ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ 3-0 (ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ)




Στιγμιότυπα από τον αγώνα του Ολυμπιακού Νάουσας, στο γήπεδο του Μακροχωρίου, απέναντι στην ακαδημία Απ. Παύλου.

Κυριακή 15/02/2015





Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΠ. ΠΑΥΛΟΥ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ 3-0

Για άλλη μια φορά, η αστοχία στην επίτευξη του γκολ, από την πλευρά του Ολυμπιακού, ήταν αυτή που καθόρισε ένα παιχνίδι, από τα πολλά που έχασε φέτος η ομάδα με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.
Νομίζω πως αυτή τη φορά δεν έχει νόημα να κάνουμε περιγραφή του αγώνα. Θα σας παραπέμψω στην βιντεοσκόπηση του ματς, όταν θα αναρτηθεί. Εκεί, θα φανεί καθαρά πώς χάνεις έναν αγώνα, ενώ έχεις οχτώ κλασικές ευκαιρίες μόλις στο πρώτο ημίχρονο.


Συγχαρητήρια στην ομάδα της ακαδημίας Απ. Παύλου για την εμφάνιση, την νίκη και το ήθος της. Είναι μία ομάδα απαρτιζόμενη από νέα παιδιά, που κατεβαίνουν στο γήπεδο γιατί τους αρέσει να παίζουν ποδόσφαιρο, χωρίς τυμπανοκρουσίες, διαμαρτυρίες και φωνές.
Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να σκεφτεί σοβαρά και  να βρει λύσεις στα προβλήματα που δεν τον αφήνουν να δείξει την αξία του. Τα πολλά  λόγια είναι φτώχεια, είναι καιρός για περισυλλογή και ανασυγκρότηση από όλους. Παίκτες, προπονητές και διοίκηση. 

























































LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...