Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΠ. ΠΑΥΛΟΥ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ 3-0

Για άλλη μια φορά, η αστοχία στην επίτευξη του γκολ, από την πλευρά του Ολυμπιακού, ήταν αυτή που καθόρισε ένα παιχνίδι, από τα πολλά που έχασε φέτος η ομάδα με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.
Νομίζω πως αυτή τη φορά δεν έχει νόημα να κάνουμε περιγραφή του αγώνα. Θα σας παραπέμψω στην βιντεοσκόπηση του ματς, όταν θα αναρτηθεί. Εκεί, θα φανεί καθαρά πώς χάνεις έναν αγώνα, ενώ έχεις οχτώ κλασικές ευκαιρίες μόλις στο πρώτο ημίχρονο.


Συγχαρητήρια στην ομάδα της ακαδημίας Απ. Παύλου για την εμφάνιση, την νίκη και το ήθος της. Είναι μία ομάδα απαρτιζόμενη από νέα παιδιά, που κατεβαίνουν στο γήπεδο γιατί τους αρέσει να παίζουν ποδόσφαιρο, χωρίς τυμπανοκρουσίες, διαμαρτυρίες και φωνές.
Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να σκεφτεί σοβαρά και  να βρει λύσεις στα προβλήματα που δεν τον αφήνουν να δείξει την αξία του. Τα πολλά  λόγια είναι φτώχεια, είναι καιρός για περισυλλογή και ανασυγκρότηση από όλους. Παίκτες, προπονητές και διοίκηση. 

























































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...