Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

ΑΒΡΑΑΜ ΚΟΚΚΟΦΕΙΑΔΗΣ!

Τελειώνοντας το φετινό πρωτάθλημα, είναι η κατάλληλη στιγμή να δώσουμε ως όμιλος τα εύσημα σε έναν ποδοσφαιριστή που στάθηκε δίπλα στην ομάδα όσο λίγοι τα χρόνια που αγωνίστηκε με την φανέλα της.
Ο Αβραάμ ενσωματώθηκε στον Ολυμπιακό Νάουσας πριν τέσσερα χρόνια. Την χρονιά που οι σημερινοί άνθρωποι της ομάδας κλήθηκαν να γεννήσουν μία νέα φιλοσοφία. Ο Αβραάμ την ασπάστηκε, εντάχθηκε στο δυναμικό της και για τέσσερα χρόνια, έδωσε μαθήματα ήθους, αθλητικής παιδείας και ποδοσφαίρου.
Συνεργάστηκε άψογα με τους προπονητές, τη διοίκηση και τους συμπαίκτες του και αποτέλεσε παράδειγμα προς μίμηση για πολλά νέα παιδιά.

ARSENAL SOCCER SCHOOL ΝΑΟΥΣΑΣ: ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΓΑΙΤΑΝΟΥ

Την ακαδημία ποδοσφαίρου του κ. Γαιτάνου υποδέχτηκε σήμερα το απόγευμα η σχολή της Arsenal Soccer School Νάουσας, στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου.
Ο αγώνας ήταν από αυτούς που αναβλήθηκαν λόγω καιρού στο ανεπίσημο πρωτάθλημα  και πραγματοποιήθηκε σήμερα.
Οι μικροί αθλητές ευχαριστήθηκαν το ποδόσφαιρο, μέσα σε ένα μαγευτικό τοπίο και με τις καλύτερες καιρικές συνθήκες. 


Τρίτη 12 Απριλίου 2016

VIDEO: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ-ΔΟΞΑ ΝΑΟΥΣΑΣ (ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ)

Οι σημαντικότερες φάσεις από το παιχνίδι του Ολυμπιακού Νάουσας απέναντι στη Δόξα Νάουσας, την Κυριακή, 03/04/16, στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου.
Να ενημερώσουμε πως όποιος επιθυμεί να έχει στην κατοχή του, όλο το ενενηντάλεπτο από οποιονδήποτε αγώνα του Ολυμπιακού Νάουσας, μπορεί να επικοινωνήσει με τους υπεύθυνους του ομίλου. 

Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

ΧΑΛΑΡΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Χαλαρές  στιγμές πριν το παιχνίδι με την Πατρίδα, απόλαυσαν προπονητής, διοίκηση και παίκτες του Ολυμπιακού Νάουσας την Κυριακή το απόγευμα.
Τα πηγαδάκια έδιναν και έπαιρναν ανάμεσα στους ανθρώπους της διοίκησης, στους προπονητές και στους παίκτες, αφού όλοι, μην έχοντας το άγχος του αποτελέσματος, μπόρεσαν και πέρασαν ένα όμορφο κυριακάτικο απόγευμα στο γήπεδο.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού Νάουσας επέλεξε  να ανταλλάξει πάσες με την αγαπημένη του ανιψιά, Ελένη,  που φέτος τον ακολούθησε εμψυχώνοντας τον σε όλα τα παιχνίδια και επιπλέον δούλεψε και σαν φωτογράφος σε πολλά από αυτά,  και έστησε τον πρόεδρο του ομίλου στα έντεκα μέτρα, κάτω από τα δοκάρια, επιμένοντας να του βάλει γκολ!  Αστειεύτηκε με τους παίκτες και συζήτησε μαζί τους τις προοπτικές για την  νέα σεζόν.

VIDEO: ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ (ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ)

Οι σημαντικότερες φάσεις από το παιχνίδι του Ολυμπιακού Νάουσας στο γήπεδο του Αγίου Γεωργίου, απέναντι στον Απόλλωνα.
11/04/16

Α.Σ. ΠΑΤΡΙΔΑΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ 0-2

Κέρδισαν το τελευταίο παιχνίδι γι' αυτή τη σεζόν, οι παίκτες του Ολυμπιακού Νάουσας, απέναντι στον Α.Σ. Πατρίδας, και μην έχοντας πλέον το άγχος στα πόδια τους, έπαιξαν όμορφο ποδόσφαιρο με καλή κυκλοφορία και πρόσφεραν θέαμα.
Πολλές οι ευκαιρίες κάτω από τις εστίες, δύο κατάφεραν και μετατράπηκαν σε γκολ. Στο 77’ με τον Κωστόπουλο και στο 87’ με τον Κουμπουλή.
Απαλλαγμένοι από την πίεση όλης της χρονιάς, διοίκηση, προπονητές και παίκτες ευχαριστήθηκαν το παιχνίδι και πήραν την νίκη δίκαια, αφού η ομάδα του Ολυμπιακού Νάουσας ήταν καλύτερη, καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Κυριακή 10 Απριλίου 2016

Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΥ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς του Ολυμπιακού Νάουσας.

Οι τυχεροί αριθμοί  που κερδίζουν από ένα tablet, είναι οι εξής:  179,  580, 673.

Παρακαλούνται, όσοι έχουν στην κατοχή τους, τους τυχερούς αριθμούς να τους προσκομίσουν στην γραμματεία του ομίλου για να παραλάβουν τα δώρα τους.
Τηλ. 6936231736


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...