Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

ΧΑΛΑΡΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Χαλαρές  στιγμές πριν το παιχνίδι με την Πατρίδα, απόλαυσαν προπονητής, διοίκηση και παίκτες του Ολυμπιακού Νάουσας την Κυριακή το απόγευμα.
Τα πηγαδάκια έδιναν και έπαιρναν ανάμεσα στους ανθρώπους της διοίκησης, στους προπονητές και στους παίκτες, αφού όλοι, μην έχοντας το άγχος του αποτελέσματος, μπόρεσαν και πέρασαν ένα όμορφο κυριακάτικο απόγευμα στο γήπεδο.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού Νάουσας επέλεξε  να ανταλλάξει πάσες με την αγαπημένη του ανιψιά, Ελένη,  που φέτος τον ακολούθησε εμψυχώνοντας τον σε όλα τα παιχνίδια και επιπλέον δούλεψε και σαν φωτογράφος σε πολλά από αυτά,  και έστησε τον πρόεδρο του ομίλου στα έντεκα μέτρα, κάτω από τα δοκάρια, επιμένοντας να του βάλει γκολ!  Αστειεύτηκε με τους παίκτες και συζήτησε μαζί τους τις προοπτικές για την  νέα σεζόν.

Το ίδιο έκανε και η διοίκηση, γνωρίζοντας πολύ καλά πως τελειώνοντας αυτή η σεζόν, ξεκινάει η σκληρή δουλειά για την επόμενη.
Μετά τον αγώνα, ο πρόεδρος της ομάδας, πρόσφερε σε παίκτες και διοίκηση άφθονη μπύρα και τόνισε πως στις επόμενες μέρες θα ακολουθήσει τραπέζι προς τιμή των παικτών.

Τελειώνοντας για φέτος το πρωτάθλημα, η διοίκηση του Ολυμπιακού θέλει να συγχαρεί όλες τις ομάδες της Α2 κατηγορίας, και από τους δύο ομίλους, που πέρασαν στην Α1 καθώς και την ομάδα του Φ.Α.Σ. Νάουσα που κατέκτησε το πρωτάθλημα. 






















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...