Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

Α.Σ. ΠΑΤΡΙΔΑΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ 0-2

Κέρδισαν το τελευταίο παιχνίδι γι' αυτή τη σεζόν, οι παίκτες του Ολυμπιακού Νάουσας, απέναντι στον Α.Σ. Πατρίδας, και μην έχοντας πλέον το άγχος στα πόδια τους, έπαιξαν όμορφο ποδόσφαιρο με καλή κυκλοφορία και πρόσφεραν θέαμα.
Πολλές οι ευκαιρίες κάτω από τις εστίες, δύο κατάφεραν και μετατράπηκαν σε γκολ. Στο 77’ με τον Κωστόπουλο και στο 87’ με τον Κουμπουλή.
Απαλλαγμένοι από την πίεση όλης της χρονιάς, διοίκηση, προπονητές και παίκτες ευχαριστήθηκαν το παιχνίδι και πήραν την νίκη δίκαια, αφού η ομάδα του Ολυμπιακού Νάουσας ήταν καλύτερη, καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Με αυτόν τον αγώνα κλείνει η φετινή πορεία της ομάδας η  οποία ήταν άκρως επιτυχημένη, αφού, παρά τις τόσες δυσκολίες που κλήθηκε να αντιμετωπίσει, κατάφερε όχι μόνο να αντεπεξέλθει, αλλά και να περάσει επάξια στην παραπάνω κατηγορία.
Η διοίκηση και οι προπονητές αυτής της ομάδας, θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά τους παίκτες που αγωνίστηκαν φέτος με την φανέλα του Ολυμπιακού Νάουσας, οι οποίοι, χωρίς ανταλλάγματα, υπερέβησαν εαυτό, και κατάφεραν το ακατόρθωτο για άλλους. Ο σκελετός μιας ερασιτεχνικής ομάδας είναι οι παίκτες της, και η ουσία της, η θέληση των ποδοσφαιριστών.
Η ομάδα θα συνεχίσει τις προπονήσεις της κανονικά, και ενδιάμεσα θα δώσει κάποια φιλικά παιχνίδια. Η ενημέρωση θα γίνει από το blog του ομίλου. 





































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...