Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ

Τα τμήματα της ακαδημίας της Arsenal soccer school, απευθύνονται σε παιδιά που είναι γεννημένα:

2008-2009, BABINI (Μεγάλα νήπια, Α’ δημοτικού)

2006-2007, PROJUNIOR (Β’ Γ’ δημοτικού)

2004-2005, JUNIOR (Δ’, Ε’ δημοτικού)

2002-2003, ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ, (ΣΤ’ δημοτικού, Α’ γυμνασίου)

2000-2001, ΠΑΙΔΙΚΟ (Β’, Γ’ γυμνασίου)



Οι εγγραφές συνεχίζονται καθημερινά στα γραφεία του Ολυμπιακού Νάουσας, στο ΔΑΚ, 19.00 με 21.00.
Πληροφορίες, εγγραφές και διευκρινήσεις, στο τηλέφωνο: 6936231736


Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

Η ΣΧΟΛΗ ΤΗΣ ΑΡΣΕΝΑΛ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΝΑΟΥΣΑΣ

Το επίσημο site της Arsenal soccer schools στην Ελλάδα, καλωσορίζει την ομάδα του Ολυμπιακού στην οικογένειά τους και αναρτά τη συνεργασία των δύο, στα πλαίσια μιας μεγάλης ακαδημίας.
Συγκεκριμένα, η ανάρτηση του “Arsenal soccer schools site” με τίτλο  «Arsenal Soccer School στον Ολυμπιακό Νάουσας», αναφέρει:

«Οι σχολές ποδοσφαίρου της Άρσεναλ βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουν την έναρξη της συνεργασίας τους με τον Ολυμπιακό Νάουσας.


Από την αθλητική χρονιά 2014-15 η σχολή του Α.Ο. "Ολυμπιακός Νάουσας" θα λειτουργεί επίσημα στις εγκαταστάσεις του ΔΑΚ Νάουσας ως μέλος του δικτύου μας, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στα νέα παιδιά της περιοχής να μάθουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου μέσα από το προπονητικό πρόγραμμα της Άρσεναλ. Στόχος είναι, μέσα από την προπόνηση, αγόρια και κορίτσια έως 16 ετών, να αποκτήσουν άρτια τεχνική κατάρτιση και να μάθουν να ΠΑΊΖΟΥΝ με φαντασία, ρυθμό, και δύναμη, ενώ παράλληλα ψυχαγωγούνται και ενσωματώνουν στην προσωπικότητα τους τις αξίες που διέπουν το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό γενικότερα.

Οι Arsenal Soccer Schools καλωσορίζουν όλα τα παιδιά που θέλουν να ενταχθούν σε αυτές, ανεξαρτήτως επιπέδου. Η σχέση με την Άρσεναλ μας δίνει παράλληλα τη δυνατότητα να βοηθήσουμε τους ταλαντούχους παίκτες που μας επιλέγουν μέσα από ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ανάπτυξης για νεαρές ηλικίες (δείτε περισσότερα για το Advanced Development Program πατώντας εδώ).

Στη Νάουσα, η επίσημη παρουσίαση των Arsenal Soccer Schools θα προγραμματιστεί εντός των επόμενων ημερών. Στη συνέντευξη τύπου που θα προγραμματιστεί θα παραβρεθούν εκτός από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού Νάουσας και εκπρόσωποι του δικτύου μας, οι οποίοι θα αναλύσουν την ετήσια λειτουργία του προγράμματος και θα απαντήσουν σε σχετικές ερωτήσεις. Περισσότερες πληροφορίες θα αναρτηθούν το συντομότερο δυνατόν, τόσο στο www.arsenalfootball.gr, όσο και στον διαδικτυακό τόπο της ομάδας: http://olympiakosnaousas.blogspot.gr.

Οι προπονητές της ομάδας -Γιώργος Δασκαλάκης, Νίκος Κουμπουλής και Δημήτρης Τσιούλης- παρακολούθησαν ήδη το σεμινάριο προπονητών των Arsenal Soccer Schools για τη σεζόν 2014-15 και είναι έτοιμοι να διδάξουν τους νέους ποδοσφαιριστές της Νάουσας σύμφωνα με το προπονητικό πρόγραμμα που έχουν πλέον στη διάθεσή τους.
Οι εγγραφές στον Α.Ο. "Ολυμπιακός Νάουσας" έχουν ξεκινήσει από την 1η Σεπτεμβρίου. Για πληροφορίες-εγγραφές μπορείτε να επικοινωνείτε κάθε απόγευμα, 19:00 – 21:00, στο γραφείο του Ολυμπιακού στο ΔΑΚ και μέσω τηλεφώνου στο 6936231736.

Ευχόμαστε σε όλους καλή αρχή και μια φανταστική ποδοσφαιρική σεζόν!»




ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΜΑΣ


Οι προπονητές του Ολυμπιακού Νάουσας και του Arsenal Soccer Schools



Δασκαλάκης  Γιώργος

Προπονητής ποδοσφαίρου – κάτοχος πτυχίου UEFA-B

Προπονητής ακαδημιών Νάουσας

Προπονητής της αντρικής ομάδας του Ολυμπιακού Νάουσας
Προπονητής Ακαδημίας Arsenal Soccer Schools









Κουμπουλής Νίκος

Καθηγητής Φυσικής αγωγής, απόφοιτος των ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής

Κάτοχος μεταπτυχιακού, με ειδικότητα ‘ ΦΥΣΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΝΑΨΥΧΗΣ.
Κάτοχος πτυχίου ναυαγοσωστικής. 

Κάτοχος διπλώματος παροχής πρώτων βοηθειών

Πέντε χρόνια προπονητής ποδοσφαίρου σε ακαδημίες

Παρακολούθηση προπονητικών σεμιναρίων ποδοσφαίρου (Κολωνία, Άγιαξ, Μόναχο 1860)
Προπονητής Ακαδημίας Arsenal Soccer Schools

Ποδοσφαιριστής του Oλυμπιακού Νάουσας



Τσιούλης Δημήτρης

Καθηγητής Φυσικής αγωγής, απόφοιτος των ΤΕΦΑΑ Θεσ/κης

Κάτοχος πτυχίου ναυαγοσωστικής

Προπονητής ποδοσφαίρου σε ακαδημίες της Θεσ/κης

Προπονητής ποδοσφαίρου στην ακαδημία του Ολυμπιακού Νάουσας
Προπονητής Ακαδημίας Arsenal Soccer Schools

Βοηθός προπονητή στον Ολυμπιακό Νάουσας

Ποδοσφαιριστής του ολυμπιακού Νάουσας

Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΡΙΝ ΜΙΛΗΣΕΙΣ.......




ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ
 
Στην αρχή μιλήσαμε για τους κακούς φιλάθλους. Θέλουμε οικογένειες στο γήπεδο που με τα παιδιά τους, να απολαμβάνουν τον αγώνα. Δεν μας άρεσε ποτέ η εικόνα των δαιμονισμένων της κερκίδας, που βρίζουν όποιον δεν είναι της ομάδας τους, ακόμα και το παιδί του φίλου τους, που φοράει ¨λάθος¨ φανέλα. Η σκοπιμότητα βέβαια, είναι να τρομοκρατήσουν τους διαιτητές και να γίνει ευνοϊκό το παιχνίδι , γι αυτούς. Μετράει μόνο η νίκη. Όλα τα άλλα θέαμα, ψυχαγωγία, αθλητισμός δεν υπάρχουν.
Μας είπαν πως πηγαίνουν στο γήπεδο για να εκτονωθούνε, να βρίζουν. Μιλήσαμε για αθλητικό πολιτισμό. Δεν μας έδωσαν σημασία και γέλασαν. Τους καλύπτει η σημερινή πραγματικότητα, δεν θέλουν να την αλλάξουν.
Μετά μιλήσαμε για αθλητική παιδεία. Μας αμφισβήτησαν λέγοντας ειρωνικά ¨ποιοι είναι αυτοί που μιλάνε για παιδεία ;¨ Φέραμε τον ψυχολόγο στην ομάδα μας που είναι πιο ειδικός και στην επαφή με τα παιδιά,  πάντα έχουμε καθηγητές φυσικής αγωγής.
Ποτέ δεν κάναμε αγώνα,χωρίς γιατρό στον πάγκο, στην ακαδημία, στην ανδρική ομάδα αλλά και στα εκτός έδρας παιχνίδια και ας μην ήμασταν υποχρεωμένοι.
Από ιατρικές εξετάσεις περνάνε υποχρεωτικά όλοι οι ποδοσφαιριστές μας (καρδιογράφημα, καρδιολόγος, κλπ).
Τώρα ήρθε η ώρα της αθλητικής παιδείας. Αρνούμαστε την ελληνική πραγματικότητα. Θέλουμε ποδοσφαιριστές με ήθος και αξίες. Κανένας σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα. Η νίκη για μας είναι το αποτέλεσμα κι όχι ο σκοπός.
Στην ακαδημία θέλουμε να δημιουργήσουμε αθλητές και όχι να πουλήσουμε ταλέντα.
Αυτά θα βρεθούνε κι αν όντως αξίζουν θα συνεχίσουν όπως τους αξίζει.
Μιλάμε βέβαια, για την ακαδημία της Άρσεναλ στην Ελλάδα. Αυτό είμαστε πλέον.
Ασπαστήκαμε μια θρησκεία εφάμιλλη των προσδοκιών μας. Θέλουμε να δώσουμε στα παιδιά μας τη φιλοσοφία των κανονιέρηδων, του βόρειου Λονδίνου, μια από της καλύτερες σχολές ποδοσφαίρου, στον κόσμο.
Πέρα από το πρόγραμμα της κάθε ηλικίας, σκοπός είναι να καλλιεργηθούν οι δεξιότητες του νεαρού ποδοσφαιριστή, το μυαλό, η αντίληψη, η ευστροφία.
Μέσα από τα camp αλλά και από τους αγώνες με άλλες ακαδημίες, οι προπονητές μας θα ξεχωρίζουν και θα προτείνουν ποδοσφαιριστές, όχι μόνο δικούς μας αλλά και άλλων ακαδημιών, να δοκιμαστούν στη Elite ακαδημία (γίνεται αναζήτηση στους γεννηθέντες 2002 - 2003).

Οι διακριθέντες μπορούν να συνεχίσουν και σε παραπάνω επίπεδα και αν πράγματι αξίζουν θα μείνουν στην Αρσεναλ ή σε ομάδες του εξωτερικού ή και ελληνικές.
Για την πόλη μας, θέλουμε να πιστεύουμε, πως αυτή μας η συνεργασία θα έχει ιδιαίτερη σημασία, αφού θα χρειαστεί κατά καιρούς να φιλοξενήσει αρκετό κόσμο από διάφορες περιοχές ,στις διάφορες εκδηλώσεις που θα κάνουμε ή κατά τις επισκέψεις των ¨λαγωνικών¨ της Αρσεναλ.
Δεν είμαστε καμιά επιχείρηση που εμπορεύεται ελπίδα, αλλά κάποιοι που θέλουν να πραγματοποιήσουν  τις ιδέες ενός άλλου κόσμου, πιο ιδανικού από τη δική μας πραγματικότητα. Η δουλειά μας είναι εθελοντική και το κίνητρο μας ένα άλλο ποδόσφαιρο. Αμοιβή μας είναι οι χαρούμενες φάτσες των πιτσιρικάδων μας και η υπερηφάνεια της ομάδας μας μετά από κάθε αγώνα.
Αυτοί που και τώρα δεν μας πιστεύουν, είναι καλό να περιμένουν λίγο πριν μιλήσουν.
Όσοι όμως συμφωνείται ή δεν έχετε λόγο να διαφωνήσετε τότε ελάτε μαζί μας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ ARSENAL SOCCER SCHOOLS

Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΣΤΗΝ ΑΡΣΕΝΑΛ


Ο 17χρόνος Ηλίας Χατζιθεοδωριδης και ο 16χρονος Σάββας Μούργος μετά από 4 χρόνια σκληρής και μεθοδικής δουλειάς στην Arsenal FC Elite Academy South East Europe που στεγάζεται στη Θεσσαλονίκη, έκαναν το επόμενο βήμα μεταπηδώντας στην Ακαδημία των «Κανονιέρηδων» του Βόρειου Λονδίνου.

Οι δυο Έλληνες ταλαντούχοι νεαροί, διεθνείς με τις μικρές εθνικές ομάδες, υπέγραψαν τον περασμένο Ιούλιο συμβόλαιο διετούς διάρκειας και πλέον στελεχώνουν την Κ-18 της Arsenal FC στην οποία αποτελούν βασικά στελέχη με συνεχή παρουσία στα φιλικά προετοιμασίας της ομάδας.

Το 2010 η Arsenal FC ξεκίνησε στην Ελλάδα τη λειτουργία της 1ης Ελίτ Ακαδημίας της στην Ευρώπη. Η Arsenal FC Elite Academy Southeast Europe, έχει σκοπό να εκπαιδεύσει την επόμενη γενιά παικτών που θα επανδρώσει την Ακαδημία της Arsenal FC στο Λονδίνο και εν συνεχεία την πρώτη ομάδα με παίκτες από την Νοτιοανατολική Ευρώπη. Ο Ηλίας Χατζιθεοδωριδης και ο Σάββας Μούργος αποτελούν τους πρώτους απόφοιτους της Arsenal FC Elite Academy SE.E που προάγονται στην ακαδημία του συλλόγου του Λονδίνου.

Στο πλαίσιο της ανίχνευσης και άλλων ταλαντούχων νεαρών ποδοσφαιριστών οι σχολές ποδόσφαιρου της Arsenal λειτουργούν σαν δίκτυο scouting της Arsenal FC. Σε κάθε σχολή του δικτύου, που εντάσσεται σε αυτό το πρόγραμμα οργανώνεται μία Elite Squad με σκοπό της την ανεύρεση και προπόνηση των καλύτερών παιδιών της περιοχής σε συγκεκριμένες ηλικίες.

Τα παιδιά θα παρακολουθούνται σε ετήσια βάση από τον Λάκη Παπαϊωάννου, επίσημο scout της Arsenal στην Νοτιοανατολική Ευρώπη και τεχνικό διευθυντή των σχολών σε Ελλάδα και Κύπρο. Ήδη μέσω του προγράμματος των Elite Squads των σχολών έχουν επιλεγεί για την στην Arsenal FC Elite Academy SE.E., 11 από τους 20 αθλητές που προπονούνται σε αυτή.

Τη φετινή χρονιά το πρώτο Open Day Trial για παιδιά γεννημένα τα έτη 2002 και 2003 διεξήχθη στο Χαλάνδρι στις εγκαταστάσεις του AFC, μέλος του δικτύου σχολών της Arsenal, το Σάββατο 30 και την Κυριακή 31 Αυγούστου. Σύντομα η ιστοσελίδα μας θα ενημερωθεί με περισσότερα νέα για τις εγκαταστάσεις που πρόκειται να φιλοξενήσουν τα επόμενα Elite Trials, καθώς και τις ημερομηνίες διεξαγωγής του κάθε δοκιμαστικού.

Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ....... ΤΗΣ ΑΡΣΕΝΑΛ ΠΛΕΟΝ


Νίκος Κουμπουλής,Δημήτρης Τσιούλης,Ton De Hoop,Γιώργος Δασκαλάκης
Επέστρεψαν από το σεμινάριο προπονητών της  Άρσεναλ, οι τρεις προπονητές του Ολυμπιακού Νάουσας, γεμάτοι με νέες γνώσεις ,απόψεις, εμπειρίες και πάνω απ΄ όλα ενθουσιασμό, για τη συνεργασία με τη νέα ¨οικογένεια ¨ .Περιμένουμε όλοι, με αγωνία την έναρξη των προπονήσεων, για να μπορέσουμε να δούμε τον τρόπο προπόνησης της Άρσεναλ και για όλα αυτά που πρόκειται να διδάξουν  και στη δική μας ακαδημία.

Οι εγγραφές ξεκινάνε από αύριο Δευτέρα 1/9/14 στο γραφείο του Ολυμπιακού Νάουσας στο ΔΑΚ , ώρα 19:00 – 21:00  (κα Μαρία Πασχούλα) 
Και στο γήπεδο του Αγ. Νικολάου τις ίδιες ώρες (κος Νίκος Κουμπουλής)
Για πληροφορίες σχετικά με τις εγγραφές καθώς και για διευκρινήσεις, μπορείτε να επικοινωνείτε με το τηλέφωνο: 6936231736

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...