Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΣΤΗΝ ΑΡΣΕΝΑΛ


Ο 17χρόνος Ηλίας Χατζιθεοδωριδης και ο 16χρονος Σάββας Μούργος μετά από 4 χρόνια σκληρής και μεθοδικής δουλειάς στην Arsenal FC Elite Academy South East Europe που στεγάζεται στη Θεσσαλονίκη, έκαναν το επόμενο βήμα μεταπηδώντας στην Ακαδημία των «Κανονιέρηδων» του Βόρειου Λονδίνου.

Οι δυο Έλληνες ταλαντούχοι νεαροί, διεθνείς με τις μικρές εθνικές ομάδες, υπέγραψαν τον περασμένο Ιούλιο συμβόλαιο διετούς διάρκειας και πλέον στελεχώνουν την Κ-18 της Arsenal FC στην οποία αποτελούν βασικά στελέχη με συνεχή παρουσία στα φιλικά προετοιμασίας της ομάδας.

Το 2010 η Arsenal FC ξεκίνησε στην Ελλάδα τη λειτουργία της 1ης Ελίτ Ακαδημίας της στην Ευρώπη. Η Arsenal FC Elite Academy Southeast Europe, έχει σκοπό να εκπαιδεύσει την επόμενη γενιά παικτών που θα επανδρώσει την Ακαδημία της Arsenal FC στο Λονδίνο και εν συνεχεία την πρώτη ομάδα με παίκτες από την Νοτιοανατολική Ευρώπη. Ο Ηλίας Χατζιθεοδωριδης και ο Σάββας Μούργος αποτελούν τους πρώτους απόφοιτους της Arsenal FC Elite Academy SE.E που προάγονται στην ακαδημία του συλλόγου του Λονδίνου.

Στο πλαίσιο της ανίχνευσης και άλλων ταλαντούχων νεαρών ποδοσφαιριστών οι σχολές ποδόσφαιρου της Arsenal λειτουργούν σαν δίκτυο scouting της Arsenal FC. Σε κάθε σχολή του δικτύου, που εντάσσεται σε αυτό το πρόγραμμα οργανώνεται μία Elite Squad με σκοπό της την ανεύρεση και προπόνηση των καλύτερών παιδιών της περιοχής σε συγκεκριμένες ηλικίες.

Τα παιδιά θα παρακολουθούνται σε ετήσια βάση από τον Λάκη Παπαϊωάννου, επίσημο scout της Arsenal στην Νοτιοανατολική Ευρώπη και τεχνικό διευθυντή των σχολών σε Ελλάδα και Κύπρο. Ήδη μέσω του προγράμματος των Elite Squads των σχολών έχουν επιλεγεί για την στην Arsenal FC Elite Academy SE.E., 11 από τους 20 αθλητές που προπονούνται σε αυτή.

Τη φετινή χρονιά το πρώτο Open Day Trial για παιδιά γεννημένα τα έτη 2002 και 2003 διεξήχθη στο Χαλάνδρι στις εγκαταστάσεις του AFC, μέλος του δικτύου σχολών της Arsenal, το Σάββατο 30 και την Κυριακή 31 Αυγούστου. Σύντομα η ιστοσελίδα μας θα ενημερωθεί με περισσότερα νέα για τις εγκαταστάσεις που πρόκειται να φιλοξενήσουν τα επόμενα Elite Trials, καθώς και τις ημερομηνίες διεξαγωγής του κάθε δοκιμαστικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...