Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

Η ΣΧΟΛΗ ΤΗΣ ΑΡΣΕΝΑΛ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΝΑΟΥΣΑΣ

Το επίσημο site της Arsenal soccer schools στην Ελλάδα, καλωσορίζει την ομάδα του Ολυμπιακού στην οικογένειά τους και αναρτά τη συνεργασία των δύο, στα πλαίσια μιας μεγάλης ακαδημίας.
Συγκεκριμένα, η ανάρτηση του “Arsenal soccer schools site” με τίτλο  «Arsenal Soccer School στον Ολυμπιακό Νάουσας», αναφέρει:

«Οι σχολές ποδοσφαίρου της Άρσεναλ βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουν την έναρξη της συνεργασίας τους με τον Ολυμπιακό Νάουσας.


Από την αθλητική χρονιά 2014-15 η σχολή του Α.Ο. "Ολυμπιακός Νάουσας" θα λειτουργεί επίσημα στις εγκαταστάσεις του ΔΑΚ Νάουσας ως μέλος του δικτύου μας, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στα νέα παιδιά της περιοχής να μάθουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου μέσα από το προπονητικό πρόγραμμα της Άρσεναλ. Στόχος είναι, μέσα από την προπόνηση, αγόρια και κορίτσια έως 16 ετών, να αποκτήσουν άρτια τεχνική κατάρτιση και να μάθουν να ΠΑΊΖΟΥΝ με φαντασία, ρυθμό, και δύναμη, ενώ παράλληλα ψυχαγωγούνται και ενσωματώνουν στην προσωπικότητα τους τις αξίες που διέπουν το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό γενικότερα.

Οι Arsenal Soccer Schools καλωσορίζουν όλα τα παιδιά που θέλουν να ενταχθούν σε αυτές, ανεξαρτήτως επιπέδου. Η σχέση με την Άρσεναλ μας δίνει παράλληλα τη δυνατότητα να βοηθήσουμε τους ταλαντούχους παίκτες που μας επιλέγουν μέσα από ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ανάπτυξης για νεαρές ηλικίες (δείτε περισσότερα για το Advanced Development Program πατώντας εδώ).

Στη Νάουσα, η επίσημη παρουσίαση των Arsenal Soccer Schools θα προγραμματιστεί εντός των επόμενων ημερών. Στη συνέντευξη τύπου που θα προγραμματιστεί θα παραβρεθούν εκτός από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού Νάουσας και εκπρόσωποι του δικτύου μας, οι οποίοι θα αναλύσουν την ετήσια λειτουργία του προγράμματος και θα απαντήσουν σε σχετικές ερωτήσεις. Περισσότερες πληροφορίες θα αναρτηθούν το συντομότερο δυνατόν, τόσο στο www.arsenalfootball.gr, όσο και στον διαδικτυακό τόπο της ομάδας: http://olympiakosnaousas.blogspot.gr.

Οι προπονητές της ομάδας -Γιώργος Δασκαλάκης, Νίκος Κουμπουλής και Δημήτρης Τσιούλης- παρακολούθησαν ήδη το σεμινάριο προπονητών των Arsenal Soccer Schools για τη σεζόν 2014-15 και είναι έτοιμοι να διδάξουν τους νέους ποδοσφαιριστές της Νάουσας σύμφωνα με το προπονητικό πρόγραμμα που έχουν πλέον στη διάθεσή τους.
Οι εγγραφές στον Α.Ο. "Ολυμπιακός Νάουσας" έχουν ξεκινήσει από την 1η Σεπτεμβρίου. Για πληροφορίες-εγγραφές μπορείτε να επικοινωνείτε κάθε απόγευμα, 19:00 – 21:00, στο γραφείο του Ολυμπιακού στο ΔΑΚ και μέσω τηλεφώνου στο 6936231736.

Ευχόμαστε σε όλους καλή αρχή και μια φανταστική ποδοσφαιρική σεζόν!»




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...