Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΡΙΝ ΜΙΛΗΣΕΙΣ.......




ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ
 
Στην αρχή μιλήσαμε για τους κακούς φιλάθλους. Θέλουμε οικογένειες στο γήπεδο που με τα παιδιά τους, να απολαμβάνουν τον αγώνα. Δεν μας άρεσε ποτέ η εικόνα των δαιμονισμένων της κερκίδας, που βρίζουν όποιον δεν είναι της ομάδας τους, ακόμα και το παιδί του φίλου τους, που φοράει ¨λάθος¨ φανέλα. Η σκοπιμότητα βέβαια, είναι να τρομοκρατήσουν τους διαιτητές και να γίνει ευνοϊκό το παιχνίδι , γι αυτούς. Μετράει μόνο η νίκη. Όλα τα άλλα θέαμα, ψυχαγωγία, αθλητισμός δεν υπάρχουν.
Μας είπαν πως πηγαίνουν στο γήπεδο για να εκτονωθούνε, να βρίζουν. Μιλήσαμε για αθλητικό πολιτισμό. Δεν μας έδωσαν σημασία και γέλασαν. Τους καλύπτει η σημερινή πραγματικότητα, δεν θέλουν να την αλλάξουν.
Μετά μιλήσαμε για αθλητική παιδεία. Μας αμφισβήτησαν λέγοντας ειρωνικά ¨ποιοι είναι αυτοί που μιλάνε για παιδεία ;¨ Φέραμε τον ψυχολόγο στην ομάδα μας που είναι πιο ειδικός και στην επαφή με τα παιδιά,  πάντα έχουμε καθηγητές φυσικής αγωγής.
Ποτέ δεν κάναμε αγώνα,χωρίς γιατρό στον πάγκο, στην ακαδημία, στην ανδρική ομάδα αλλά και στα εκτός έδρας παιχνίδια και ας μην ήμασταν υποχρεωμένοι.
Από ιατρικές εξετάσεις περνάνε υποχρεωτικά όλοι οι ποδοσφαιριστές μας (καρδιογράφημα, καρδιολόγος, κλπ).
Τώρα ήρθε η ώρα της αθλητικής παιδείας. Αρνούμαστε την ελληνική πραγματικότητα. Θέλουμε ποδοσφαιριστές με ήθος και αξίες. Κανένας σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα. Η νίκη για μας είναι το αποτέλεσμα κι όχι ο σκοπός.
Στην ακαδημία θέλουμε να δημιουργήσουμε αθλητές και όχι να πουλήσουμε ταλέντα.
Αυτά θα βρεθούνε κι αν όντως αξίζουν θα συνεχίσουν όπως τους αξίζει.
Μιλάμε βέβαια, για την ακαδημία της Άρσεναλ στην Ελλάδα. Αυτό είμαστε πλέον.
Ασπαστήκαμε μια θρησκεία εφάμιλλη των προσδοκιών μας. Θέλουμε να δώσουμε στα παιδιά μας τη φιλοσοφία των κανονιέρηδων, του βόρειου Λονδίνου, μια από της καλύτερες σχολές ποδοσφαίρου, στον κόσμο.
Πέρα από το πρόγραμμα της κάθε ηλικίας, σκοπός είναι να καλλιεργηθούν οι δεξιότητες του νεαρού ποδοσφαιριστή, το μυαλό, η αντίληψη, η ευστροφία.
Μέσα από τα camp αλλά και από τους αγώνες με άλλες ακαδημίες, οι προπονητές μας θα ξεχωρίζουν και θα προτείνουν ποδοσφαιριστές, όχι μόνο δικούς μας αλλά και άλλων ακαδημιών, να δοκιμαστούν στη Elite ακαδημία (γίνεται αναζήτηση στους γεννηθέντες 2002 - 2003).

Οι διακριθέντες μπορούν να συνεχίσουν και σε παραπάνω επίπεδα και αν πράγματι αξίζουν θα μείνουν στην Αρσεναλ ή σε ομάδες του εξωτερικού ή και ελληνικές.
Για την πόλη μας, θέλουμε να πιστεύουμε, πως αυτή μας η συνεργασία θα έχει ιδιαίτερη σημασία, αφού θα χρειαστεί κατά καιρούς να φιλοξενήσει αρκετό κόσμο από διάφορες περιοχές ,στις διάφορες εκδηλώσεις που θα κάνουμε ή κατά τις επισκέψεις των ¨λαγωνικών¨ της Αρσεναλ.
Δεν είμαστε καμιά επιχείρηση που εμπορεύεται ελπίδα, αλλά κάποιοι που θέλουν να πραγματοποιήσουν  τις ιδέες ενός άλλου κόσμου, πιο ιδανικού από τη δική μας πραγματικότητα. Η δουλειά μας είναι εθελοντική και το κίνητρο μας ένα άλλο ποδόσφαιρο. Αμοιβή μας είναι οι χαρούμενες φάτσες των πιτσιρικάδων μας και η υπερηφάνεια της ομάδας μας μετά από κάθε αγώνα.
Αυτοί που και τώρα δεν μας πιστεύουν, είναι καλό να περιμένουν λίγο πριν μιλήσουν.
Όσοι όμως συμφωνείται ή δεν έχετε λόγο να διαφωνήσετε τότε ελάτε μαζί μας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ ARSENAL SOCCER SCHOOLS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...