Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ...

Νίκος Λιακόπουλος, ο γενικός αρχηγός.

Ο ανθρωπος μία ομάδα μόνος του.Τα κάνει όλα. Μεταφέρει την ομάδα όπου χρειαστεί ,ελέγχει όλες τις λεπτομέρειες, μαζεύει ότι ξεχνάνε οι υπόλοιποι,τακτοποιεί τα δελτία,,τις στολές ,πληρώνει τους λογαριασμούς,ελεγχει το φαρμακείο,το γήπεδο,τις εκκρεμμότητες της ομάδας. Οταν χρειαστεί ψήνει , κάνει το γκαρσόν αλλα τελευταία θέλει και να κλαδέψει.Υπάρχουν κι άλλοι αλλα αυτός είναι ο ένας και μοναδικός,μεγάλος Γενικός αρχηγός.... 
Οι φωτογραφίες που ακολουθούν δείχνουν τον πολλαπλό ρόλο του..
Ελέγχει
Παρατηρεί

Σερβίρει

Δοκιμάζει

Υποδεικνύει

Καμαρώνει

Φωτογραφίζεται
Εδω μην τον ψάχνεται ..δεν είναι

Χορεύει



Πουλάει Βιβλία...αλλά ισως κάτι είναι λάθος εδώ

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

O ΑΡΧΗΓΟΣ...



Ο αρχηγός της ομάδας και άνθρωπος "ήθος". Ο Τάσος Μήτσικας είναι ένας από τους πιο σημαντικούς ποδοσφαιριστές και ένας από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους για την ομάδα. Καθαρός αμυντικός, γεμάτος πάθος, τοίχος στην άμυνα και προπαντός ένας ήρεμος και συγκεντρωμένος άνθρωπος όταν έχει την μπάλα στα πόδια του. Το μεγάλο του προσόν στον αγώνα, εκτός από το ποδοσφαιρικό του ταλέντο που είναι αναμφισβήτητο είναι η μεγάλη του ψυχραιμία στο παιχνίδι.  Ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων, χωρίς περιττά λόγια, προτιμά να μιλάει με τις πράξεις του μέσα στον αγωνιστικό χώρο. 
Χρόνια ενταγμένος σ' αυτή την ομάδα, παίζοντας μπάλα σε όλες τις φάσεις της, χωρίς σχόλια, χωρίς ανατροπές και πάντα με μεγάλη αγάπη γι' αυτό που κάνει, είναι αποφασισμένος να μην την παρατήσει ποτέ. Είναι πάντα εκεί, πρόθυμος να βοηθήσει τους παλιούς και να ενθαρρύνει τους νέους παίκτες. Ο σεβασμός των παικτών προς το πρόσωπό του δεν είναι τυχαίος, είναι μια κατάκτηση που την κέρδισε με το σπαθί του.
Ένας άνθρωπος γεμάτος ποδοσφαιρικές εμπειρίες, καλές και κακές, οι οποίες δεν κατάφεραν να το κάνουν να απομακρυνθεί από αυτό για το οποίο γεννήθηκε να κάνει. Να παίζει ΜΠΑΛΑ!
Ένας παίκτης που κέρδισε επάξια τον τίτλο του. Ένας "αρχηγός" με όλη τη σημασία της λέξης!

Στον αγιασμό της ομάδας...


Με τον παράγοντα του Ολυμπιακού, Πέτρο Μακαρατζή...

"επί τω έργω".... 

Τοίχος στην άμυνα...

Ο Τάσος... επίσημα.

Με τον παίκτη του Ολυμπιακού και φίλο του, Σάκη Λιακόπουλο...

Με τα μικρά της Ακαδημίας.....

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

ΣΤΟ ΚΑΖΑΝΙ...

Χαλαρές στιγμές, γεμάτες διασκέδαση και συζήτηση, μακριά από την πίεση του γηπέδου, πέρασαν παίκτες, διοίκηση και φίλοι του Ολυμπιακού Νάουσας χθες βράδυ, σε ένα από τα πολλά καζάνια της πόλης. Μια όμορφη βραδιά, σε ένα ζεστό περιβάλλον, όπου ο χορός, το τραγούδι και το γέλιο είχαν τον πρώτο λόγο.
ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ... ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ! 






































LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...