Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ - ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ 0-0

Για μία ακόμη Κυριακή, ο Ολυμπιακός Νάουσας, αν και ήταν κατώτερος προηγούμενων εμφανίσεων του,και μέτριος στο παιχνίδι του, δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τις 3-4 κλασικές ευκαιρίες με αποκορύφωμα το τετ α τετ του Χρήστου Ρώσσιου στο 86" για να φύγει με τους τρεις βαθμούς από την Έδρα του Μακεδόνα Βέροιας.

Ένα πρώτο ημίχρονο μέτριο, με πολλά λάθη και από τις δύο ομάδες, χωρίς φάσεις μέσα στις μεγάλες περιοχές, και με μόνες καλές στιγμές τα δύο καλά σουτ του Ολυμπιακού στο 28' και στο 39' από τον Λιακόπουλο και τον Μάινο αντίστοιχα. Στο δεύτερο ημίχρονο, η απόδοση των ομάδων ανέβηκε και δημιουργήθηκαν φάσεις και στις δύο εστίες. Στο 75' ένα όμορφο σουτ του Μακεδόνα, το οποίο απέκρουσε με επιτυχία ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Αργύρης Χατζηαθανασίου, ενώ νωρίτερα, στο 62' ένα δύσκολο πλασέ από παίκτη του Μακεδόνα ανάγκασε τον τερματοφύλακα της φιλοξενούμενης ομάδας να αποκρούσει με υπερένταση τη μπάλα.  Από την πλευρά του Ολυμπιακού είχαμε ένα επιτυχημένο πλασέ του Cela στο 60' που απέκρουσε αμυντικός του Μακεδόνα πριν η μπάλα προλάβει να μπει στα δίχτυα. Η μεγάλη ευκαιρία τους αγώνα έγινε στο 86', σε μία σέντρα του Cela από αριστερά, βρήκε μόνο του τον Χρήστο Ρώσσιο με την αντίπαλη εστία, αλλά δυστυχώς, το πλασέ του κατέληξε άουτ. 

Ο Ολυμπιακός Νάουσας εύχεται στην ομάδα του Μακεδόνα καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα και τον ευχαριστεί για την άριστη φιλοξενία του. 



ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ: 
ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ: Τρέβλας, Γερασιμίδης, Ισσακίδης, Βάιας (Πρόιος 30'), Τσολακίδης, Πετούλιας, Ανδρέου (Γιατράς 80'), Βύζας (Λίκα 46'), Ασλαμπαλόγλου, Ρεζούλας
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Χατζηαθανασίου, Μπλιάτκας, Μήτσικας, Cela, Φερλαχίδης (Ρώσσιος 65'), Κοκκοφειάδης, Ιωακειμίδης, Λιακόπουλος, Στογγιάνος (Σακελάρης 70'), Βουδούρης (Κούτης 81'), Μάινος.













































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...