Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

Ν.ΚΟΥΜΠΟΥΛΗΣ, Δ. ΤΣΙΟΥΛΗΣ J. NEESKENS......ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ TON DE HOOP

Οι δύο προπονητές του Arsenal Soccer School, της ακαδημίας του Ολυμπιακού Νάουσας, ο Νίκος Κουμπουλής και ο Δημήτρης Τσιούλης, είχαν την ευκαιρία, να περάσουν ένα τετραήμερο (20-23 Φεβρουαρίου),κάτω από την καθοδήγηση και τις οδηγίες, ενός των μεγαλυτέρων προπονητών του κόσμου, του, Ton De Hoop, στα πλαίσια του 2o International Katerini Youth Cup. 

Τεράστια η εμπειρία από τη διοργάνωση αλλά κυρίως από την υψηλού επιπέδου, επιστημονική και μοντέρνα αντίληψη της προπονητικής, στο ποδόσφαιρο.
Η εκδήλωση αυτή είναι μία από τις πολλές, που οι προπονητές θα παίρνουν μέρος, συνεχώς όλη τη χρονιά, τόσο με τον Ton De Hoop, όσο και με άλλους κορυφαίους προπονητές, στα πλαίσια της συνεργασίας της ακαδημίας μας με την Άρσεναλ, κάποιες εκ των οποίων θα γίνουν στην πόλη μας, μαζί με τους μικρούς της ακαδημίας.


Ο Ton De Hoop είναι καθηγητής προπονητικής ποδοσφαίρου, συνεργάτης της Ομοσπονδίας ποδοσφαίρου της Ολλανδίας και είναι πολύ γνωστός για την ικανότητά του να διδάσκει ποδόσφαιρο σε όλα τα επίπεδα (Προπονητές-ποδοσφαιριστές). Έχει μεγάλη ικανότητα να επιτυγχάνει εντυπωσιακά αποτελέσματα με νεαρούς ποδοσφαιριστές.
Ήταν υπεύθυνος στην σχολή ποδοσφαίρου για τα διπλώματα UEFA A από το 1996 έως το 2007 όντας καθηγητής στο Central Institute of Sports Education for Coaches (CIOS Academy) της Ολλανδίας, όπου προπονούσε τους κορυφαίους Ολλανδούς υποψήφιους προπονητές. Καθώς και στην Ολλανδική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (National Sports Centre of the Royal Dutch Soccer Union (KNVB). Μερικοί από τους πιο διάσημους μαθητές του ήταν διεθνείς παίκτες όπως: Ruud Krol, John Neeskens, Danny Blind, Hans van Breukelen, και Gerald Vanenburg.
·         Διδάκτορας για την CIOS  (Κεντρικό Ίδρυμα Εκπαίδευσης Προπονητών) (1979 – 2008), συντάκτης περιεχομένου της ποδοσφαιρικής άδεια ΙΙ και Ι στην CIOS, στο Arnhem.
Απόφοιτοι: Michael Jansen: TD FC Twente,
       Jelle Goes: TD PSV,
       Peter Bosz: TD Feyenoord,
       Rene Meulensteen: Manchester United
·         Εισηγητής για την KNVB (Βασιλικής Ολλανδικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου) στο Zeist για την άδεια Ι, 1965-2007 (UEFA A)
·         Συντάκτης του Syllabus 2000, βιβλίο σχετικά με την ανάπτυξη στην προπόνηση ξεκινώντας από τους νεαρούς και φτάνοντας ως τους επαγγελματίες παίκτες. (εισαγωγή από τον Wiel Coerver)
·         Μεταπτυχιακό (Μάστερ) στη φυσική αγωγή το 1974.
·         Προπονητής στις εξής ομάδες : Sport Club Bemmel 3rd Division (1995 – 1997) ,  S.V. Hatert: 1st Division (1988 – 1995) , Quick: 1st Division (1984 – 1988) , Nieuw Lekkerland: 1st Division (1981 – 1984) , RVVH: 1st Division (1977 – 1981) , Kozakken Boys: 1st Division(1974 – 1977)

·         Τεχνικός διευθυντής στην S.V. Hatert 1st Division από το 1990 έως το 1995








Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Εξαιρετικά πετυχημένη η αθλητική ημερίδα που διοργάνωσε ο Δήμος Νάουσας σε συνεργασία με το Δημοκρίτειο πανεπιστήμιο Θράκης, στην πόλη μας σήμερα το απόγευμα.
Τα θέματα της ημερίδας, άκρως ενδιαφέροντα, κατάφεραν να κρατήσουν τον κόσμο προσηλωμένο στους πολύ καλούς ομιλητές από τα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, οι οποίοι ανέπτυξαν θέματα όπως η παιδική παχυσαρκία, οι τρόποι ανεύρεσης ενός ταλέντου και τα προβλήματα των αναβολικών.

Η Ολυμπιονίκης Χρυσοπηγή Δεβετζή, μιλώντας για τα προσωπικά της βιώματα σε σχέση με τον πρωταθλητισμό, πρόσφερε στον κόσμο μία χροιά αθλητικού πνεύματος και μία οπτική από την πλευρά του αθλητή-πρωταθλητή.
Ο όμιλος του Ολυμπιακού Νάουσας ήταν εκεί με όλα τα τμήματα του, υποστηρίζοντας όπως πάντα, τέτοιες εκδηλώσεις που προσφέρουν αθλητική καλλιέργεια και παιδεία. 









LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...