Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

ΤΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ


Το μεγάλο ευχαριστώ σε αυτόν τον όμιλο, τον δικαιούνται οι άνθρωποι, που χωρίς αυτούς δεν θα υπήρχε κανένας όμιλος, καμιά ομάδα, καμιά προσπάθεια και κανένας λόγος για να προσπαθούμε.
Το μεγάλο ευχαριστώ από τη διοίκηση και το προπονητικό team, πάει στους ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ της ομάδας.
Πάει σε αυτά τα παιδιά, που αγωνίστηκαν με ήθος, τόλμη, πάθος και δύναμη, απέναντι σε όλες τις ομάδες του ομίλου, χωρίς γκρίνιες, ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ, χωρίς απολαβές, χωρίς υστεροβουλίες, μόνο και μόνο γιατί ήθελαν να παίξουν ποδόσφαιρο.  Στα παιδιά που ήξεραν τι ήθελαν μέσα στο γήπεδο, αλλά και έξω από αυτό. Που σε κάθε αγώνα κατέβαιναν όχι μόνο για την νίκη, αλλά για το παιχνίδι. Οι παίκτες του Ολυμπιακού, ήταν και είναι το κυρίαρχο κομμάτι αυτού του ομίλου και όλοι μας πάμε σύμφωνα με αυτό και μετά από αυτό. 


Την ομάδα την κάνουν οι παίκτες. Όλοι συνεισφέρουν, αλλά, οι παίκτες ορίζουν την έννοια της λέξης "ομάδα".  Γι’ αυτό και δικαιούνται τα περισσότερα. Και φέτος, αγωνίστηκαν κόντρα σε όλα τα άσχημα, κόντρα στις ελλείψεις με το ίδιο πάθος και το ίδιο ήθος που θα αγωνιζόταν σε μία επαγγελματική ομάδα.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ. 

Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ


 
O Ολυμπιακός Νάουσας, αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά τρεις ανθρώπους, που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό φέτος, για να μπορέσει η ομάδα και κατ’ επέκταση ο όμιλος να είναι εκεί που είναι,  με προσωπική δουλειά και πολλές ώρες προσφοράς.








Τον Γιώργο Κωνσταντινίδη που κάλυψε με την κάμερά του όλα τα παιχνίδια της ομάδας, εντός και εκτός έδρας, και χάρη σε αυτόν μπορέσαμε και παρουσιάζαμε γκολ και φάσεις σε όλους τους φιλάθλους, καθώς και στους παίκτες της ομάδας, διορθώνοντας λάθη και βλέποντας τον κάθε αγώνα φάση-φάση. Ο Γιώργος έχασε σχεδόν όλους τους αγώνες, ως φίλαθλος, παρακολουθώντας τους μέσα από το φακό της κάμερας. Είναι και θα συνεχίσει να είναι αναπόσπαστο κομμάτι αυτής της προσπάθειας.





Την Ευγενία Σύρκου, που με την φωτογραφική μηχανή της ομάδας κατάφερε και αποτύπωσε κάθε φάση, σε κάθε αγώνα, ξεχωριστά και έδωσε μεγάλη βοήθεια στους ανθρώπους που διαχειρίζονται το blog να μπορούν, κάθε Κυριακή να παρουσιάσουν το παιχνίδι με πλούσιο φωτορεπορτάζ. Η βοήθειά της στο φετινό πρωτάθλημα, ως «φωτορεπόρτερ» αλλά και ως υπεύθυνη της ακαδημίας του ομίλου ήταν κάτι περισσότερο από πολύτιμη.








 
Το Γιώργο Ταρπάνη, που με τη βοήθεια που μας προσέφερε από το μπαρ του κυλικείου της ομάδας, μας «έλυσε» τα χέρια. Ο Γιώργος ήταν πάντα στο γήπεδο μία ώρα πριν την αποστολή και μία ώρα μετά, για να προσφέρει από τη θέση του υπεύθυνου του Κυλικείου, ανιδιοτελώς και με μεγάλη ευχαρίστηση.







Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε στον πρόεδρο, τη διοίκηση και στη γραμματεία του Εργατικού Κέντρου της πόλης, που μας παραχώρησαν την αίθουσα συνελεύσεων, όσες φορές της χρειαστήκαμε, χωρίς δεύτερη σκέψη και με μεγάλη ευκολία. Η διοίκηση του Ολυμπιακού, οι προπονητές και οι παίκτες, τους ευχαριστούν θερμά. 

Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

        Δεν είναι πρόσκληση από μία διοίκηση. Είναι ανοιχτή συγκέντρωση. Αφορά όλους τους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Όλες τις διοικήσεις που πέρασαν από την ομάδα. Όλους τους παίκτες που αγωνίστηκαν με τη φανέλα της. Όλους τους ανθρώπους που βοήθησαν, πρόσφεραν, αγωνίστηκαν, και προπαντός αγάπησαν τον όμιλο του Ολυμπιακού Νάουσας.
 
         Το Σάββατο, 29/3/14, στις 6 το απόγευμα, στην αίθουσα συνελεύσεων του Εργατικού Κέντρου της πόλης, θα περιμένουμε όλους εσάς, να σας ενημερώσουμε για την πορεία της ομάδας μέχρι τώρα, για τους στόχους και τους σκοπούς της από εδώ και πέρα, καθώς και για να συζητήσουμε ανοιχτά για οποιαδήποτε ιδέα και άποψη, από την έμπειρη ματιά αυτών που ξέρουν καλύτερα.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...