Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Σάββατο 9 Απριλίου 2016

ARSENAL SOCCER SCHOOL ΝΑΟΥΣΑΣ: Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΤΩΝ ARSENAL SOCCER SCHOOLS ΣΤΗΝ ΝΑΟΥΣΑ

Τον υπεύθυνο επιμόρφωσης των προπονητών, κ Χρήστο Σκαλτσά είχε την χαρά να φιλοξενήσει η σχολή της Arsenal soccer school Νάουσας, σήμερα Σάββατο, στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου.
Ο κ. Σκαλτσάς κατέφθασε από την Αθήνα νωρίς το πρωί, παρακολούθησε την προπόνηση των μικρών ποδοσφαιριστών από τους προπονητές τους και έπειτα πραγματοποίησε προπονητικό σεμινάριο, βοηθώντας τους προπονητές της σχολής να διαχειριστούν με τον καλύτερο τρόπο, θέματα που αφορούν τη δουλειά τους. Στόχος της Arsenal σε αυτόν τον τομέα είναι, να μεταφέρει με τον καλύτερο τρόπο όλη την  φιλοσοφία της στους αθλητές της, από τους προπονητές, οι οποίοι πρέπει να είναι άρτια καταρτισμένοι και επιμορφωμένοι.

Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ: VIDEO. ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΓΕΥΣΗ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΩΝ.

Μία μικρή γεύση από τις χαρούμενες στιγμές των παικτών, προπονητών και διοίκησης, την Κυριακή, 03/04/16, αφού η ομάδα του Ολυμπιακού Νάουσας εξασφάλισε και μαθηματικά την άνοδο της, στην Α1 ερασιτεχνική κατηγορία. 




ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ: VIDEO ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΗΣ.

Βίντεο από την είσοδο των ομάδων στο τελευταίο για φέτος παιχνίδι στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου, συνοδευόμενοι από τμήματα της ακαδημίας του Ολυμπιακού Νάουσας, την σχολή της Arsenal Soccer School Νάουσας.


Video: Δασκαλάκη Ελένη. 

Κυριακή 3 Απριλίου 2016

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ-ΔΟΞΑ ΝΑΟΥΣΑΣ 1-2

Την δεύτερη θέση στην κατηγορία που οδηγεί στην Α1 κέρδισε και μαθηματικά σήμερα ο Ολυμπιακός Νάουσας, παρά την ήττα του από την ομάδα της Δόξας Νάουσας με 1-2, στο γεμάτο γήπεδο του Αγίου Νικολάου.
Τον τοπικό ντέρμπι κρίθηκε στις λεπτομέρειες, παρά την δύναμη και το πάθος των δύο ομάδων για τη νίκη. Ο Ολυμπιακός δέχτηκε το πρώτο γκολ στο 40’ από τον Καρντερίσκα, αλλά ισοφάρισε με τις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, στο 48’ με τον Ζιαμπάκα. Το γκολ που έκρινε τον αγώνα επιτεύχθηκε από τους φιλοξενούμενους στο 82’ με τον ίδιο παίκτη.
Καθοριστική για τον αγώνα ήταν η αποβολή του Μήτσικα Π. με δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφού από το 35’ ο Ολυμπιακός έπαιζε με δέκα παίκτες.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...