Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Σάββατο 9 Απριλίου 2016

ARSENAL SOCCER SCHOOL ΝΑΟΥΣΑΣ: Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΤΩΝ ARSENAL SOCCER SCHOOLS ΣΤΗΝ ΝΑΟΥΣΑ

Τον υπεύθυνο επιμόρφωσης των προπονητών, κ Χρήστο Σκαλτσά είχε την χαρά να φιλοξενήσει η σχολή της Arsenal soccer school Νάουσας, σήμερα Σάββατο, στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου.
Ο κ. Σκαλτσάς κατέφθασε από την Αθήνα νωρίς το πρωί, παρακολούθησε την προπόνηση των μικρών ποδοσφαιριστών από τους προπονητές τους και έπειτα πραγματοποίησε προπονητικό σεμινάριο, βοηθώντας τους προπονητές της σχολής να διαχειριστούν με τον καλύτερο τρόπο, θέματα που αφορούν τη δουλειά τους. Στόχος της Arsenal σε αυτόν τον τομέα είναι, να μεταφέρει με τον καλύτερο τρόπο όλη την  φιλοσοφία της στους αθλητές της, από τους προπονητές, οι οποίοι πρέπει να είναι άρτια καταρτισμένοι και επιμορφωμένοι.

Η βοήθεια του κ. Σκαλτσά είναι πολύτιμη, όχι μόνο στο αυστηρό πλαίσιο της προπονητικής, αλλά ακόμα και της σχολής γενικότερα.
Ο υπεύθυνος επιμόρφωσης προπονητών της Arsenal Soccer School στην Ελλάδα και στην Κύπρο, αναχώρησε αεροπορικώς αργά το βράδυ για Αθήνα.
Η σχολής της Arsenal Soccer School Νάουσας τον ευχαριστεί θερμά. 

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...