Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

ARSENAL SOCCER SCHOOLS: Η ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ!

Όταν ο καιρός δεν βοηθάει και το γήπεδο είναι ακατάλληλο για τα παιδιά, οι μικροί ποδοσφαιριστές  της σχολής των Arsenal Soccer School Νάουσας κάνουν την προπόνησή τους στο γυμναστήριο του 9ου Δημοτικού σχολείου της πόλης.

Είναι ένα γυμναστήριο που πληρεί όλες τις προϋποθέσεις για ποδοσφαιρική προπόνηση, έτσι ώστε να μην χάνουν τα παιδιά καμιά μέρα στο πρόγραμμα της σχολής.






























Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

ΣΧΟΛΗ ARSENAL SOCCER SCHOOLS: ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΑΤΟΥ

Στο τουρνουά υποδομών του Διαβατού έλαβε μέρος η σχολή ποδοσφαίρου τη Arsenal με όλα τα τμήματά της, την Κυριακή 16/11/14 στις δέκα το πρωί. Εκτός από τη σχολή των Arsenal soccer schools, στο τουρνουά συμμετείχαν τα τμήματα υποδομών του Φ.Α.Σ. Νάουσας, καθώς και η ακαδημία του Διαβατού.

Τα παιδιά αναχώρησαν νωρίς το πρωί με λεωφορείο και επέστρεψαν με τον ίδιο τρόπο το μεσημέρι. Την αποστολή συνόδευσαν οι προπονητές της σχολής Κουμπουλής Νίκος, Τσιούλης Δημήτρης, Δασκαλάκης Γιώργος, οι γονείς των παιδιών και οι υπεύθυνοι της σχολής. 








































LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...