Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

ΕΛΠΙΔΑ ΜΟΝΟΣΠΙΤΩΝ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ 1-1

 Μέτρια η απόδοση του Ολυμπιακού Νάουσας στο παιχνίδι με την Ελπίδα Μονοσπίτων στο γήπεδο των Μονοσπίτων. Αν και είχε την υπεροχή μπάλας στο πρώτο ημίχρονο, δεν κατάφερε να κάνει γκολ, ούτε ιδιαίτερες ευκαιρίες, μιας και το πρώτο μισάωρο κύλησε χωρίς φάσεις και από τις δυο ομάδες. Η ανατροπή του Τσιούλη μέσα στη μεγάλη περιοχή και στο 34’ και η μετάφρασή του σε γκολ με πέναλτι, ίσως ήταν η πρώτη και η μόνη φάση του πρώτου ημιχρόνου.
Στο 4ο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου η Ελπίδα κατάφερε να ισοφαρήσει, μετά από χέρι των φιλοξενουμένων έξω από τη μεγάλη περιοχή και την πετυχημένη εκτέλεση φάουλ, με δυνατό σουτ από τον Τρούμτση.

Από δύο ευκαιρίες για γκολ είχαν και οι δύο ομάδες στο δεύτερο ημίχρονο, όμως δεν βρήκαν στόχο.
Ο Ολυμπιακός τελείωσε το παιχνίδι με 10 παίκτες μετά την αποβολή του Τσαμπούρη με δεύτερη κίτρινη κάρτα, για αντικανονικό μαρκάρισμα.
Διακριθέντες παίκτες Ολυμπιακού Νάουσας: Μήτσικας Αναστάσιος, Φράγγης Αντώνιος.
Ο Ολυμπιακός Νάουσας ευχαριστεί την Ελπίδα Μονοσπίτων για την φιλοξενία και τους εύχεται καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ: Φράγγης, Μήτσικας, Χατζηιωαννίδης, Τσαμπούρης, Παπαπέσιος, Κοκκοφειάδης, Lleshi, Μάινος(86’ Ζιαμπάκας), Τσιούλης, Κωνσταντινίδης Π.(58’ Μπλιάτκας), Γαλανός(61’ Κουμπουλής)
ΕΛΠΙΔΑ ΜΟΝΟΣΠΙΤΩΝ: Χολζόπουλος. Κώτελης(68’ Φίλιεβ), Μηρόπουλος(81’ Μίλης), Χατζηθεοδώρου, Τρούπκος, Μπουρδάνος, Λουμπουρδής, Τουλουμτζής, Ταρασίδης, Εμμανουηλίδης, Χατζητρύφων





























































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...