Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ-ΓΑΣ ΡΟΔΟΧΩΡΙΟΥ 0-3

Μέχρι το 72’ κατάφερε να αντέξει ο Ολυμπιακός Νάουσας σήμερα απέναντι στον ΓΑΣ Ροδοχωρίου στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου.
Παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο, με καλή άμυνα, με εύστοχες πάσες και κυκλοφορία κράτησε το μηδέν στην εστία του, στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα.
Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι στο 72’ με ένα πέναλτι που αμφισβητήθηκε από όλους και μέσα σε δέκα λεπτά κατάφεραν και τριπλασίασαν τα γκολ.

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ: ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟΝ ΚΟΠΑΝΟ

Μετά από πολύ καιρό απουσίας από τους αγώνες λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, η ακαδημία του Ολυμπιακού Νάουσας, αγωνίστηκε το περασμένο Σάββατο στο γήπεδο του Κοπανού, απέναντι στην ακαδημία του Κοπανού, συνεχίζοντας το άτυπο πρωτάθλημα ακαδημιών.

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΟΥ Α.Ο. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ

Στο «Νησί της Μαργαρίτας» στον Άγιο Νικόλαο έγινε φέτος η εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας, του ομίλου του Ολυμπιακού Νάουσας.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν όλα τα τμήματα του ομίλου, η διοίκηση, οι προπονητές των τμημάτων, οι γονείς των μικρών αθλητών, ο πρόεδρος του Φ.Α.Σ. Νάουσας, και επιτελείο της Ε.Π.Σ. Ημαθίας. 

Το φλουρί της Βασιλόπιτας για φέτος, πήγε στην Ακαδημία ποδοσφαίρου του ομίλου.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...