Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Σάββατο 25 Ιουνίου 2016

ARSENAL SOCCER SCHOOL ΝΑΟΥΣΑΣ: 3η ΜΕΡΑ ΣΤΟ VERMIO SOCCER FESTIVAL

Προτελευταία μέρα του τουρνουά του Vermio Soccer Festival, στην Κουτσούφλιανη και τα δύο τμήματα της Arsenal Soccer School Νάουσας αντιμετώπισαν άλλες δύο ακαδημίες.
Το Προπαιδικό τμήμα αγωνίστηκε το πρωί με την Μαλακοπή Πυλαίας και το απόγευμα με τον Ερμή Εύοσμου.
Το τμήμα των Junior το πρωί έπαιξε με την ΠΑΟΝΕ της Θεσσαλονίκης και το απόγευμα με τον Ερμή Εύοσμου.

Αύριο, τελευταία μέρα του τουρνουά, θα γίνουν οι κατατακτήριοι αγώνες, οι τελικοί και η λήξη του Φεστιβάλ με την απονομή διπλωμάτων και μεταλλίων στους μικρούς αθλητές.



Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

2η ΜΕΡΑ ΣΤΟ VERMIO SOCCER FESTIVAL

Από δύο παιχνίδια έκαναν σήμερα τα δύο τμήματα της σχολής της Arsenal Soccer School Νάουσας στη συμμετοχή της στο Vermio Soccer Festival.
Το τμήμα των Junior αγωνίστηκε το πρωί με την ακαδημία του Michigan Soccer Academy και το απόγευμα με την ακαδημία της Μαλακοπής.
Το Προπαιδικό τμήματα αγωνίστηκε νωρίς το πρωί με την ακαδημία του Πανθρακικού και το απόγευμα με την ακαδημία του Αθηένου Λάρνακας Κύπρου.
Οι ποδοσφαιριστές, παρά την κούραση και την ολοήμερη ταλαιπωρία, αντεπεξήλθαν και με το παραπάνω στην πρόκληση του τουρνουά.
Αύριο το πρωί το κάθε τμήμα θα δώσει τον κατατακτήριο αγώνα του. 


Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

ARSENAL SOCCER SCHOOL ΝΑΟΥΣΑΣ: 1η ΜΕΡΑ ΣΤΟ VERMIO SOCCER FESTIVAL

Με έναν αγώνα για το Προπαιδικό και έναν για τα Junior ξεκίνησε την συμμετοχή της στο Vermio Soccer Festival η σχολή της Arsenal Soccer School Νάουσας στα γήπεδα ποδοσφαίρου της Κουτσούφλιανης.
Το Προπαιδικό τμήμα αγωνίστηκε στο γήπεδο του Hotel Naousa απέναντι στον Ερμή Ευόσμου και τα Junior αγωνίστηκαν στο γήπεδο «Αλέξανδρος» απέναντι στον ΠΑΟΚ Διάπλασις.
Αύριο, Παρασκευή, τα τμήματα αγωνίζονται σε δύο αγώνες το καθένα, το πρωί αλλά και το απόγευμα. 



ARSENAL SOCCER SCHOOL ΝΑΟΥΣΑΣ: Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΣΕΖΟΝ!

Τελείωσαν για φέτος οι προπονήσεις της σχολής της Arsenal Soccer School Νάουσας με τον καλύτερο τρόπο.
Παιδιά, γονείς, προπονητές και οι υπεύθυνοι της σχολής, συγκεντρώθηκαν στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου, συζήτησαν κάνοντας μια ανασκόπηση της χρονιάς που πέρασε και βάζοντας καινούργιους στόχους για την χρονιά που έρχεται.
Οι μπαμπάδες έδειξαν το …. ποδοσφαιρικό τους ταλέντο έχοντας δίπλα τα παιδιά τους που τους ενθάρρυναν και οι μικροί ποδοσφαιριστές πήραν τα αναμνηστικά διπλώματα τους.
Ακολούθησε μια μεγάλη γιορτή με άφθονο φαγητό και ποτό, στο Παλατάκι που τελείωσε αργά τη νύχτα!

Οι υπεύθυνοι της σχολής της Arsenal Soccer School Νάουσας, εύχονται σε όλους ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ και δίνουν ραντεβού στα τέλη Αυγούστου, για νέες ποδοσφαιρικές εμπειρίες, νέους στόχους και πάνω απ’ όλα σωστή αθλητική διαπαιδαγώγηση των μικρών αθλητών, σε ένα γήπεδο σαν καινούργιο!  

Η τελευταία ποδοσφαιρική εξόρμηση για φέτος, για τα τμήματα Junior και Προπαιδικό, ξεκινάει σήμερα και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή, 26/06/16, αφού θα πάρουν μέρος στο Vermio Soccer Festival, στην Κουτσούφλιανη και στα Πηγάδια. 


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...