Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2016

ARSENAL SOCCER SCHOOL ΝΑΟΥΣΑΣ: Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΣΕΖΟΝ!

Τελείωσαν για φέτος οι προπονήσεις της σχολής της Arsenal Soccer School Νάουσας με τον καλύτερο τρόπο.
Παιδιά, γονείς, προπονητές και οι υπεύθυνοι της σχολής, συγκεντρώθηκαν στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου, συζήτησαν κάνοντας μια ανασκόπηση της χρονιάς που πέρασε και βάζοντας καινούργιους στόχους για την χρονιά που έρχεται.
Οι μπαμπάδες έδειξαν το …. ποδοσφαιρικό τους ταλέντο έχοντας δίπλα τα παιδιά τους που τους ενθάρρυναν και οι μικροί ποδοσφαιριστές πήραν τα αναμνηστικά διπλώματα τους.
Ακολούθησε μια μεγάλη γιορτή με άφθονο φαγητό και ποτό, στο Παλατάκι που τελείωσε αργά τη νύχτα!

Οι υπεύθυνοι της σχολής της Arsenal Soccer School Νάουσας, εύχονται σε όλους ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ και δίνουν ραντεβού στα τέλη Αυγούστου, για νέες ποδοσφαιρικές εμπειρίες, νέους στόχους και πάνω απ’ όλα σωστή αθλητική διαπαιδαγώγηση των μικρών αθλητών, σε ένα γήπεδο σαν καινούργιο!  

Η τελευταία ποδοσφαιρική εξόρμηση για φέτος, για τα τμήματα Junior και Προπαιδικό, ξεκινάει σήμερα και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή, 26/06/16, αφού θα πάρουν μέρος στο Vermio Soccer Festival, στην Κουτσούφλιανη και στα Πηγάδια. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...