Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

Η ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ ΚΑΙ Η ΓΙΟΡΤΗ

Με τον γνωστό πατροπαράδοτο τρόπο του ψησίματος αποφάσισαν να κλείσουν τη φετινή σεζόν, γονείς, διοίκηση, προπονητές και παιδιά στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου.
Η ακαδημία και το παιδικό τμήμα ήταν εκεί, να γιορτάσουν όλοι μαζί άλλη μια χρονιά στον Ολυμπιακό Νάουσας.
Κατά τη διάρκεια της γιορτής, οι μικροί αθλητές παρέλαβαν τους επαίνους τους από τον Ολυμπιακό, καθώς και τα μετάλλια τους από το τουρνουά του Vermio Soccer Festival όπου συμμετείχαν και φέτος.

Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι σε όλους και δίνουμε ραντεβού για την επόμενη σεζόν  με νέες προσθήκες, νέα σχέδια και φυσικά καινούργιες ποδοσφαιρικές εξορμήσεις και εμπειρίες. 

Κυριακή 25 Ιουνίου 2017

ΑΝΤΙΟ ΒΑΣΙΛΗ...

Σύσσωμος ο Ολυμπιακός Νάουσας, η διοίκηση, οι ποδοσφαιριστές, όλα τα τμήματα του ομίλου, οι προπονητές και όλοι οι γονείς, σήμερα αναγκαζόμαστε να διαχειριστούμε τον ξαφνικό θάνατο ενός καρδιακού φίλου, γονέα, πολύτιμο βοηθό στον όμιλο, αλλά περισσότερο απ' όλα πρέπει να διαχειριστούμε τον θάνατο ενός από τους καλύτερους χαρακτήρες που γνωρίσαμε ποτέ στη ζωή μας. 

Ο Βασίλης Αλαίτσης δεν είναι πλέον μαζί μας, έτσι ξαφνικά. Μας αποχαιρέτησε χθες στο γήπεδο γιατί έπρεπε να δουλέψει και μας έδωσε ραντεβού για σήμερα. Δεν θα 'ρθει. Κι εμείς δεν μπορούμε να το δεχθούμε πως δεν θα τον ξαναδούμε. 

Προσπαθώντας να το αποδεχθούμε, εκφράζουμε την βαθιά μας θλίψη και τα συλλυπητήρια στους οικείους του. 

Καλό ταξίδι Βασίλη... 



LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...