Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ





ΟΙ ΕΤΗΣΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ


Με την αφορμή της συγκέντρωσης των γονέων στο Δ.Α.Κ. Νάουσας, πραγματοποιήθηκαν σήμερα και οι ετήσιες φωτογραφίες της αντρικής ομάδας και της ακαδημίας. 






Η ΣΥΓΚΕΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ


Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα η συγκέντρωση των γονέων της ακαδημίας, με στόχο την ενημέρωση γονέων και αθλητών, για τα τεκταινόμενα της ομάδας καθώς και της ακαδημίας ποδοσφαίρου και μαζικού αθλητισμού.
Η έφορος της ακαδημίας Ευγενία Σύρκου, μίλησε στους γονείς και συζήτησε μαζί τους θέματα που αφορούν τα παιδιά τους ως αθλητές της ακαδημίας και τον ρόλο των γονέων μέσα σε αυτήν.

Οι συγκεντρώσεις των γονέων θα γίνονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα με την διοίκηση της ομάδας, τους προπονητές και την έφορο, έτσι ώστε να διασφαλιστεί η καλή λειτουργία όλης της ακαδημίας ποδοσφαίρου και μαζικού αθλητισμού. 







Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

O όμιλος του Ολυμπιακού Νάουσας καλεί τους γονείς των αθλητών της ακαδημίας ποδοσφαίρου και μαζικού αθλητισμού, τους αθλητές της ακαδημίας, καθώς και τους ποδοσφαιριστές της αντρικής ομάδας, στη συγκέντρωση που θα γίνει αύριο το απόγευμα στις 16.00, στα γραφεία της ομάδας στο Δ.Α.Κ. Νάουσας, προς ενημέρωσή τους για σημαντικά θέματα της ομάδας και της ακαδημίας.


Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

1η ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ


Για πρώτη φορά φέτος, η ομάδα του Ολυμπιακού προπονήθηκε στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου, δοκιμαστικά, σήμερα.
Το γήπεδο δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση, παρ’ όλα αυτά, το κλίμα ήταν ευχάριστο, μιας και η επαναφορά των παικτών στο ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ γήπεδο, στα δικά τους αποδυτήρια, έφερε κέφι και καλή ψυχολογία σε όλο το ρόστερ.

Και η αυριανή προπόνηση θα γίνει εκεί, και από την καινούργια εβδομάδα θα αποφασιστεί αν τελικά ο Ολυμπιακός θα μεταφέρει τις προπονήσεις του στον Άγιο Νικόλαο μόνιμα για φέτος. 






















Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ: ΦΙΛΙΚΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΚΟΠΗ.


Στην Επισκοπή βρέθηκε σήμερα το απόγευμα η ακαδημία του Ολυμπιακού Νάουσας προκειμένου, τα τμήματά της να δώσουν φιλικά παιχνίδια με τα αντίστοιχα τμήματα της τοπικής Ακαδημίας.
Ο όμιλος του Ολυμπιακού ευχαριστεί θερμά τους ανθρώπους της ακαδημίας της Επισκοπής για την άριστη φιλοξενία τους και την ευκαιρία που έδωσαν στους μικρούς ποδοσφαιριστές να ευχαριστηθούν το παιχνίδι.

































LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...