Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

ARSENAL SOCCER SCHOOLS ΝΑΟΥΣΑΣ: ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ TOM MCDONNELL ΣΤΟ Δ.Α.Κ.

Αναχώρησε σήμερα για τη σχολή της Arsenal στην Κρήτη ο προπονητής Tom McDonnell, αφού τελείωσαν οι προπονήσεις των παιδιών των Arsenal Soccer School της Νάουσας. Οι προπονήσεις διεξήχθησαν στον Δ.Α.Κ. όλη την εβδομάδα και ολοκληρώθηκαν σήμερα.

Ο Tom πέρασε μία εβδομάδα στην πόλη μας, προπονώντας τους μικρούς αθλητές, οι οποίοι ενθουσιάστηκαν με τον τρόπο εκμάθησης του σύγχρονου ποδοσφαίρου από τον εκκολαπτόμενο προπονητή του δικτύου της Αγγλικής ομάδας.

Τέτοιου είδους προπονήσεις, από Άγγλους προπονητές του δικτύου της Arsenal αλλά και Έλληνες οι οποίοι ανήκουν στο δίκτυο, θα επαναληφθούν στη σχολής της Νάουσας και θα γίνουν αναπόσπαστα κομμάτια των προπονήσεων έτσι ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα της εκμάθησης του ποδοσφαίρου για τους μικρούς ποδοσφαιριστές.






























Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

Η ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΓΛΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ

Για πρώτη φορά επισκέπτεται την πόλη μας ένας.... Gapper των Arsenal Soccer Schools της Αγγλίας, για να προπονήσει τους μικρούς αθλητές της σχολής της Arsenal στη Νάουσα.
Ο Tom McDonnell κατάγεται από τη Σκοτία και είναι νέος προπονητής των σχολών της Arsenal. Κατέφθασε στην Νάουσα σήμερα το απόγευμα, και θα μείνει στην πόλη για μία εβδομάδα, φιλοξενούμενος της σχολής (διαμένει στο ξενοδοχείο "Βέρμιον").  Θα προπονεί καθημερινά τους μικρούς  ποδοσφαιριστές, βοηθώντας τους στην εξέλιξη τους, στα πλαίσια του προγράμματος "Arsenal Gap Year Program", που διοργανώνεται κάθε χρονιά από την Arsenal.

Οι προπονήσεις θα γίνονται καθημερινά και μέχρι την Κυριακή, στο Δ.Α.Κ. της πόλης, από τις 18.30 έως τις 20.30



Κυριακή 19 Απριλίου 2015

ARSENAL SOCCER SCHOOL NAOUSA: ΦΙΛΙΚΟ ΣΤΟ ΣΤΕΝΗΜΑΧΟ

Στο Στενήμαχο ήταν το Σάββατο το πρωί, η σχολή των ASS Νάουσας, για τον φιλικό με την ακαδημία της ομάδας του Στενημάχου.




















LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...