Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Ολυμπιακός Νάουσας διοργανώνει την Κυριακή 5-1-14 ένα διπλό-φιλικό παιχνίδι, ανάμεσα στους παίκτες του Ολυμπιακού και επίλεκτους παίκτες όλων των ερασιτεχνικών ομάδων της πόλης.
Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου στις 3.30 το μεσημέρι.
Το σκεπτικό αυτής της κίνησης δεν είναι η δοκιμή παικτών, ούτε η βελτίωση της τακτικής, ούτε καν τα συμπεράσματα του προπονητή. Το σκεπτικό αυτής της διοργάνωσης είναι να ευχαριστηθούνε ποδόσφαιρο όλοι οι παίκτες και όλοι οι φίλαθλοι που θα παραβρεθούν. 
Θα ήταν τιμή για την ομάδα να σας δούμε εκεί!...  

Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2014

Η ΑΝΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ


Στο κολυμβητήριο της πόλης βρέθηκε το προηγούμενο Σάββατο η αντρική ομάδα του Ολυμπιακού Νάουσας. Η διακοπή του πρωταθλήματος έδωσε την ευκαιρία στους ποδοσφαιριστές να αθληθούν με διαφορετικό τρόπο, αλλά και να διασκεδάσουν. 

Το πρωτάθλημα της Β' ερασιτεχνικής κατηγορίας θα ξεκινήσει και πάλι στις 12 Ιανουαρίου, και η ομάδα του Ολυμπιακού θα αντιμετωπίσει την "Ελπίδα" Μονοσπίτων, στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου. 







Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

ΕΥΧΕΣ

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΕΥΧΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΓΕΜΑΤΑ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ. Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΦΘΑΝΕΙ, ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ. 
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΤΗ ΜΑΡΙΝΑ


Στη Μαρίνα βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι ο Ολυμπιακός Νάουσας για να δώσει τον δεύτερο φιλικό του αγώνα, στα πλαίσια των φιλικών παιχνιδιών κατά το διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος. 























LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...