Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Παρασκευή 3 Μαΐου 2013

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ..

Η διοίκηση και οι παίκτες του Ολυμπιακού Νάουσας, θα ήθελαν να ευχαριστήσουν θερμά τον παίκτη της ομάδας Αβραάμ Κοκκοφειάδη, για την ιδέα και την άψογη οργάνωση του φιλικού που έλαβε χώρα χθες στην Όρμα Αριδαίας με την ομάδα του Μ. Αλεξάνδρου, καθώς και για όλα όσα προσέφερε στην αποστολή κατά τη διάρκεια του αγώνα αλλά και μετά.
Είναι μεγάλη τιμή για τον Ολυμπιακό να διαθέτει στο ρόστερ του ανθρώπους με τέτοιο ήθος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ.


Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ ΣΤΟ ΠΟΖΑΡ

Συνδυάζοντας το τερπνόν μετά του ωφελίμου  η ομάδα μετά το φιλικό με την Όρμα, περιηγήθηκε στα λουτρά του Πόζαρ στο Δήμο Αριδαίας.
Εκτός από τις υποχρεώσεις μας προς την ομάδα, η διασκέδαση και η ψυχαγωγία είναι ίσως το πιο σημαντικό κομμάτι αυτής της προσπάθειας. 


























ΦΙΛΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ ΣΤΗΝ ΟΡΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

Στην πανέμορφη Όρμα του δήμου Αριδαίας ταξίδεψε χθες ο Ολυμπιακός Νάουσας, προκειμένου να δώσει φιλικό αγώνα με την ομάδα του Μ. Αλεξάνδρου Όρμας. Η αποστολή του Ολυμπιακού αναχώρησε το μεσημέρι με λεωφορείο και συνδυάζοντας τον φιλικό με μία περιήγηση στα λουτρά Πόζαρ, επέστρεψε στην πόλη αργά το βράδυ.Ευχαριστούμε την τοπική ομάδα, για την άψογη φιλοξενία,  και τις πολλές και χρήσιμες συζητήσεις ανάμεσα σε παίκτες και διοικήσεις.































LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...