Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

ΤΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ


Το μεγάλο ευχαριστώ σε αυτόν τον όμιλο, τον δικαιούνται οι άνθρωποι, που χωρίς αυτούς δεν θα υπήρχε κανένας όμιλος, καμιά ομάδα, καμιά προσπάθεια και κανένας λόγος για να προσπαθούμε.
Το μεγάλο ευχαριστώ από τη διοίκηση και το προπονητικό team, πάει στους ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ της ομάδας.
Πάει σε αυτά τα παιδιά, που αγωνίστηκαν με ήθος, τόλμη, πάθος και δύναμη, απέναντι σε όλες τις ομάδες του ομίλου, χωρίς γκρίνιες, ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ, χωρίς απολαβές, χωρίς υστεροβουλίες, μόνο και μόνο γιατί ήθελαν να παίξουν ποδόσφαιρο.  Στα παιδιά που ήξεραν τι ήθελαν μέσα στο γήπεδο, αλλά και έξω από αυτό. Που σε κάθε αγώνα κατέβαιναν όχι μόνο για την νίκη, αλλά για το παιχνίδι. Οι παίκτες του Ολυμπιακού, ήταν και είναι το κυρίαρχο κομμάτι αυτού του ομίλου και όλοι μας πάμε σύμφωνα με αυτό και μετά από αυτό. 


Την ομάδα την κάνουν οι παίκτες. Όλοι συνεισφέρουν, αλλά, οι παίκτες ορίζουν την έννοια της λέξης "ομάδα".  Γι’ αυτό και δικαιούνται τα περισσότερα. Και φέτος, αγωνίστηκαν κόντρα σε όλα τα άσχημα, κόντρα στις ελλείψεις με το ίδιο πάθος και το ίδιο ήθος που θα αγωνιζόταν σε μία επαγγελματική ομάδα.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...