Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου 2016

ARSENAL SOCCER SCHOOL: ΣΤΟ ADVANCED PROGRAM ΤΗΣ ARSENAL ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΜΙΚΡΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ

Στο ADVANCED DEVELOPMENT PROGRAM είχαν την ευκαιρία να παραστούν, τρεις μικροί ποδοσφαιριστές(Αλαίτσης Σάκης, Μήτσικας Αλέξανδρος και Αντωνίου Γιώργος) της σχολής της Arsenal Soccer School Νάουσας και οι προπονητές τους Νίκος Κουμπουλής και Δημήτρης Τσιούλης.
Οι τρεις ποδοσφαιριστές που παρακολούθησαν το πρόγραμμα στην Αθήνα, αναχώρησαν στις 7/01/16 και επέστρεψαν στις 10/01/16, αφού κάλυψαν όλες τις προπονήσεις υπό τις οδηγίες του τεχνικού διευθυντή των Arsenal Soccer Schools, Λάκη Παπαιωάννου και του καθηγητή ποδοσφαίρου της Royal Netherlands Football Association, Ton De Hoop.

Σκοπός του προγράμματος του Advanced, είναι η καλύτερη δυνατή προετοιμασία ταλαντούχων νεαρών ποδοσφαιριστών, ώστε να διεκδικήσουν θέση σε ακαδημία επαγγελματικής ομάδας στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό με τη συμπλήρωση του 16ου έτους της ηλικίας τους.
Τα παιδιά τα πήγαν πολύ καλά και οι εντυπώσεις τους, καθώς και των προπονητών που τα εκπαίδευσαν ήταν οι ενθαρρυντικές για την πορεία τους.

Οι δύο προπονητές της σχολής μας, εκτός του ότι προπόνησαν τις ομάδες του Advanced, πήραν μέρος και στο προπονητικό σεμινάριο που έλαβε χώρα εκείνες τις μέρες από την Arsenal, στη Γλυφάδα. Το σεμινάριο είχε θέμα: Προπόνηση και ανάπτυξη φυσικών δυνατοτήτων-Performance Enhancement Training και ήταν σχεδιασμένο ειδικά για τις ανάγκες των σχολών της Arsenal. Το προπονητικό πρόγραμμα του σεμιναρίου είχαν επιμεληθεί οι κύριοι Dr. Γιώργος Βαβέτσης (Εργοφυσιολόγος) και Γιώργος Παπαιωαννίδης (M.D.), ειδικοί σε προγράμματα φυσικής κατάστασης και ανάπτυξης φυσικών ικανοτήτων σε επαγγελματίες αθλητές καθώς και στην εκπαίδευση προπονητών και γυμναστών για το σχεδιασμό των προγραμμάτων προπόνησης, με βάση τις απαιτήσεις κάθε σχολής.

Η συλλογή εμπειριών των τριών μικρών ποδοσφαιριστών σε τέτοια προγράμματα είναι πολύτιμη για την πορεία τους στο ποδόσφαιρο, αλλά και για την ανάπτυξη του χαρακτήρα τους.
Τα παιδιά επέστρεψαν γεμάτα ποδοσφαιρική γνώση και αυτό είναι που μετράει.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...