Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

ΣΧΟΛΗ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΤΗΣ ARSENAL SOCCER SCHOOL ΝΑΟΥΣΑΣ

Το πρόγραμμα τερματοφυλάκων της σχολής μας εντάσσεται στο ολοκληρωμένο ετήσιο πρόγραμμα των Arsenal Soccer Schools, αποκλειστικά για τερματοφύλακες. Στόχος του προγράμματος είναι η συνεχής εξέλιξη και καλύτερη δυνατή προετοιμασία των παιδιών για να γίνουν καλύτεροι τερματοφύλακες, να αποκτήσουν την απαραίτητη τεχνική κατάρτιση και να διεκδικήσουν την είσοδο τους, ανάλογα με την ηλικία τους, είτε στις επίλεκτες ομάδες του Advanced Development Program,είτε σε επαγγελματικούς συλλόγους του εξωτερικού και της Ελλάδας.

Τα προηγούμενα χρονιά, 5 τερματοφύλακες που συμμετείχαν στο πρόγραμμα μεταπήδησαν σε Ελληνικούς επαγγελματικούς συλλόγους. Συγκεκριμένα ο Dejan Iliev, υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την Arsenal, ο Κωνσταντίνος Χαλκίδης μεταπήδησε στον Παναθηναϊκό, ο Φώτης Σταματόπουλος στον Ολυμπιακό και οι Αντώνης Κουβέλης, Λευτέρης Αστράς στον Πανιώνιο.
Την επιμέλεια του προγράμματος έχει ο Hennie Ardesch, καθηγητής προπονητών τερματοφυλάκων στην Ολλανδία (με θητεία τόσο στην Ολλανδική ομοσπονδία όσο και στην FC Twente) και συνεργάτης των Arsenal Soccer Schools σε Ελλάδα και Κύπρο.

Προπονητής τερματοφυλάκων στην σχολή μας θα είναι o Γιώργος Κατσίβελος.
Ο Γιώργος Κατσίβελος είναι καθηγητής Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο, προπονητής με εμπειρία στην εκπαίδευση νεαρών τερματοφυλάκων σε ακαδημίες της Θεσσαλονίκης και όλης της Βόρειας Ελλάδας και συνεργάτης των σχολών των Arsenal Soccer Schools.
Έχει αγωνιστεί σε πολλές ομάδες τις Α' και Β' Εθνικής ως τερματοφύλακας αποκομίζοντας τεράστια εμπειρία και ως παίκτης.
Από την πρώτη μέρα της συνεργασίας μας  τον χαρακτηρίζουν ο επαγγελματισμός και η όρεξη για δουλειά.  Με οδηγό την εμπειρία του και το προπονητικό πρόγραμμα τερματοφυλάκων των Σχολών Ποδοσφαίρου της Arsenal, στοχεύουμε να ανεβάσουμε πιο ψηλά το επίπεδο και την ποιότητα των τερματοφυλάκων μας.
 Για να δηλώσετε συμμετοχή, να πάρετε περισσότερες πληροφορίες και να ενημερωθείτε σχετικά μπορείτε να απευθυνθείτε στην γραμματεία της ακαδημίας μας. (6936231736)


Η έναρξη των προπονήσεων των τερματοφυλάκων της σχολής ορίστηκε για την Τρίτη, 06/09/16, στις 17.30, στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...