Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Α.Ε. ΣΦΗΚΙΑΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ 1-5


Δυνατά και ψυχωμένα μπήκε ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι με τη Σφηκιά στο γήπεδο της, σε ένα κρύο καιρό, που πότε χιόνιζε, πότε έβρεχε, πότε φυσούσε, θέλοντας να καθαρίσει από νωρίς το ματς. Στο 6' με όμορφο σουτ του Ιωακειμίδη, έξω από τη μεγάλη περιοχή, προηγήθηκε με 0-1 και χάνοντας πολλές ευκαιρίες με Παρθενόπουλο, Μάινο, Χατζηγεωργίου, κατάφερε να τελειώσει το ημίχρονο με 0-2 με σκόρερ τον Βουδούρη στο 37'.
Το δεύτερο ημίχρονο βρήκε την ομάδα του Ολυμπιακού να πετυχαίνει το 0-3 νωρίς, και πάλι με ωραία προσπάθεια και πλασέ του Ιωακειμίδη στο 51'. Το μόνο που κατάφερε η ομάδα της Σφηκιάς είναι να μειώσει το σκορ σε 1-3 στο 62' προσωρινά και ακολούθησαν άλλα δύο τέρματα για την ομάδα του Ολυμπιακού με τους Παρθενόπουλο στο 68' και στο 81' με τον Κούτη.

Ο αγώνας διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα, σε ένα καλό γήπεδο παρ' όλο τον δύσκολο καιρό που επικρατούσε από εχθές και ευχόμαστε κι εμείς κάποτε να έχουμε την δυνατότητα να μην φοβόμαστε τον καιρό και να αγωνιζόμαστε σε ένα γήπεδο αντάξιο των προσδοκιών των παιδιών που παίζουν ποδόσφαιρο. 
Ευχόμαστε στην Α.Ε. Σφηκιάς δύναμη και κουράγιο στη νέα κατηγορία που θα αγωνίζονται από τη νέα σεζόν.  
ΣΥΝΘΕΣΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ: Χατζηαθανασίου, Μπλιάτκας, Μήτσικας(Στογιάννος 67'), Cela, Τσαμπούρης, Κοκκοφειάδης, Ιωακειμίδης, Χατζηγεωργίου, Παρθενόπουλος(Λιανέρης 75'), Μάινος, Βουδούρης(Κούτης 55')















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...