Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

CELA ARMAND: Ο ΣΤΑΘΕΡΟΣ

O Armand είναι στον Ολυμπιακό χρόνια. Σταθερή αξία. Δεν ήταν ο  ποδοσφαιριστής που τη μία χρονιά ερχόταν να παίξει μπάλα και την άλλη χρονιά το σκεφτόταν. Όσοι πέρασαν από την ομάδα ήξεραν πως θα το συναντήσουν και θα τον αφήσουν εκεί.
Χρωστάει πολλά ο Ολυμπιακός στον Armand. Και δεν του αναγνωρίστηκε όσο θα έπρεπε. Στήριζε πολλά η ομάδα σ’ αυτόν. Ακόμα στηρίζουμε. Τον θέλουμε εκεί για να είμαστε σίγουροι.  Η άμυνα της ομάδας, χωρίς αυτόν είναι μισή. Αμυντικός  με επιθετικά χαρίσματα και προσόντα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί άνετα σε πολλές θέσεις και να δώσει κάθε φορά, σε κάθε αγώνα τον καλύτερό τους εαυτό.
Ήρεμος άνθρωπος, λιγομίλητος, χαμογελαστός και πάντοτε χαμηλών τόνων. Αξιοπρεπής και χωρίς εξάρσεις, έρχεται να κάνει αυτό που ξέρει καλά. Και το κάνει καλύτερα από πολλούς. Γενικά, είναι ο άνθρωπος που ΔΕΝ δημιουργεί προβλήματα και δείχνει τις ικανότητές του μέσα στο γήπεδο. Τι άλλο θέλει ένας προπονητής και μια ομάδα?
Τον Armand τον περιμέναμε πώς και πώς το Φθινόπωρο  Και ήρθε να μας εκπλήξει. Για άλλη μια χρονιά.
Σίγουρα είναι ο παίκτης που θα ήθελαν πολλές ποδοσφαιρικές ομάδες στο ρόστερ τους. Τον ευχαριστούμε που στηρίζει ανιδιοτελώς την ομάδα, χωρίς μέχρι τώρα να ζητήσει τίποτα.

Πού είναι τα χέρια οέο? Ψύχρα!... 


Στην προθέρμανση. 

Η άμυνα ολοκληρωμένη. Αυτά είναι... 

Έτοιμος για κεφαλιά!... 

Το τείχος πίσω στην άμυνα δουλεύει καλά.... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...