Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Κυριακή 27 Μαρτίου 2016

ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ 3-0

Με τρία γκολ που δέχτηκε  στο 34’ και στο 88’ με τον Κουτρουλιά και στο 78’ με τον Καριππίδη, ηττήθηκε ο Ολυμπιακός Νάουσας σήμερα στο γήπεδο του Αγίου Γεωργίου, από την πρώτη ομάδα της βαθμολογίας.  Ο Απόλλων εξασφάλισε επάξια την άνοδό του στην Α1 ερασιτεχνική κατηγορία και ο Ολυμπιακός χρειάζεται έναν βαθμό στα επόμενα δύο παιχνίδια, για να πανηγυρίσει και αυτός μαθηματικά πλέον την άνοδο. Και επειδή το συγκεκριμένο πρωτάθλημα κρύβει πολλές εκπλήξεις, καλό θα ήταν να μην προδιαθέτουμε τίποτα. Όλα είναι ανοιχτά και τα πάντα μπορούν να συμβούν.

Αγωνιστικά, το παιχνίδι συγκαταλέγεται στα πιο δυνατά του πρωταθλήματος, μιας και οι  μάχες καθ’ όλη τη διάρκεια του ενενηντάλεπτου ήταν γεμάτες πάθος και ένταση, δείχνοντας πολύ καλά σε όλους πως και οι δύο ομάδες ήθελαν την νίκη.
Το σκορ φαντάζει πλασματικό αφού ο Ολυμπιακός, αν και αποδεκατισμένος, στάθηκε πολύ καλά απέναντι σε μία ολοκληρωμένη,  χωρίς ελλείψεις ομάδα και είχε τις ευκαιρίες που θα μπορούσαν να τον βάλουν μπροστά στο σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο αναγκάστηκε να ανέβει ψηλά και να πιέσει, με αποτέλεσμα να δεχθεί τα δύο τελευταία γκολ.
Από τα καλύτερα διαιτητικά τρίο που έχουμε δει σε αγώνες ερασιτεχνικής κατηγορίας, σήμερα και σε σφυρίγματα και σε συμπεριφορά. Κατάφεραν να κρατήσουν ένα παιχνίδι δυνατό, στο επίπεδο που έπρεπε.

ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ: Μήτσικας Τάσος, Κωνσταντινίδης Δημήτρης, Μήτσικας Πάρης.

Την επόμενη Κυριακή,  03/04/16, Ο Ολυμπιακός αγωνίζεται στην έδρα του απέναντι στην ομάδα της Δόξας Νάουσας.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ: Μπουμπουλέντρας, Μήτσικας Τ., Χατζηιωαννίδης, Μπλιάτκας, Ζιαμπάκας(46’Μήτσικας Π.), Ιωακειμίδης(70’ Παπανάνος), Lleshi, Βουδούρης(62’ Κωστόπουλος), Ιτσκάρας, Κωνσταντινίδης, Τσιούλης

ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ: Γώγος, Ορφανίδης, Χαρολίδης, Δημητρούσης, Τρούπκος, Τσαλίδης, Μουχτάρης, Κουτρουλιάς, Καριπίδης(84’ Γερμάνης), Πήκος, Καισίδης(72’ Μπαξεβάνης)































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...