Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΔΙΑΒΑΤΟΥ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ 2-0

Η έλλειψη ψυχραιμίας και αυτοπεποίθησης, καθώς και η έλλειψη εμπειρίας βοήθησαν σήμερα στο να μην καταφέρει να πάρει κάτι καλό ο Ολυμπιακός Νάουσας στο γήπεδο του Διαβατού, ενώ θα μπορούσε.
Όντας πολύ καλός στο πρώτο ημίχρονο βρέθηκε να προηγείται ψυχολογίας και να παλεύει για το γκολ, πράγμα που δεν κατάφερε. Αντίθετα, το πέτυχε ο Ατρόμητος στο δεύτερο ημίχρονο που σκοράρισε δύο φορές και κέρδισε δίκαια τον αγώνα.

ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ: Πετρίδης Χρήστος, Ιτσκάρας Νίκος, Κεπίσης Χρήστος, Μήτσικας Τάσος.
Εμβόλιμη αγωνιστική για τον Ολυμπιακό, αφού την Τετάρτη, 22/02/17,  στις 15.30, αγωνίζεται εντός έδρας με την Ποντιακή Νεολαία Αράχου, ένα παιχνίδι που είχε αναβληθεί λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Η Διοίκηση, οι προπονητές και οι παίκτες του Ολυμπιακού Νάουσας, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην πρόεδρο της ομάδας του Διαβατού, για τον άδικο χαμό του γιου της, και συμμεριζόμενοι το πένθος τους, εύχονται δύναμη και αντοχή στην οικογένεια-ομάδα.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ: Σπαθάκης, Κεπίσης(81’ Μάινος), Σαρακατσιάνος, Μήτσικας, Γαλανός, Τσέλιος Κ.(59’ Κων/δης Δ.), Ιτσκάρας, Βλαχοδήμος(69’ Κατσαράκης), Τσιούλης, Πετρίδης, Τσέλιος Α.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΔΙΑΒΑΤΟΥ: Νικολαίδης, Δαλλήγγαρος(85’ Συμεωνίδης), Μουρατίδης, Μανιόπουλος, Ζερδαλής, Κωστογλίδης, Δημητριάδης, Λιλιόπουλος, Gjalpi, Τεπετός, Τσιολάκης(69’ Αρβανιτίδης)






































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...