Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ-Α.Σ. ΠΑΤΡΙΔΑΣ 2-1

Παρά τις πολλές και σημαντικές απουσίες της ομάδας, από τραυματισμούς, ο Ολυμπιακός Νάουσας κατάφερε σήμερα να κερδίσει το παιχνίδι απέναντι στον Α.Σ. Πατρίδας με 2-1 και να ανέβει μία ακόμη θέση στον βαθμολογικό πίνακα της κατηγορίας. Οι δύο ομάδες πάλεψαν για το αποτέλεσμα, δικαιούνται και οι δύο από ένα ημίχρονο, αλλά ο Ολυμπιακός κατάφερε να μετουσιώσει τις ευκαιρίες σε γκολ και να πάρει τους βαθμούς της νίκης.
Χωρίς μεγάλη εμφάνιση και με στόχο το αποτέλεσμα, ο Ολυμπιακός παίζοντας ώριμα κυριάρχησε στο πρώτο ημίχρονο. Η ανταμοιβή του το γκολ, στο 32’ με εύστοχο πέναλτι του Τσιούλη, μετά από ανατροπή του ίδιου παίκτη  μέσα στη μεγάλη περιοχή.
Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, στο 49’, ο Τσιούλης σκοράρει και πάλι με πλασέ και κάνει το 2-0, και στο 68’, σε μια προσπάθεια της Πατρίδας να μειώσει το σκορ, ένα αυτογκόλ ήρθε και καθιέρωσε το αποτέλεσμα.

ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ: Μήτσικας, Χατζηιωαννίδης, Cela, Τσιούλης.

Με αυτό το παιχνίδι, τελειώνει και ο πρώτος γύρος τους πρωταθλήματος και έπεται διακοπή για τρεις περίπου εβδομάδες, λόγω εορτών. Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού Νάουσας θα ξεκινήσουν την Κυριακή 10/01/16 και θα αγωνιστεί εντός έδρας με την Ελπίδα Μονοσπίτων.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ: Σπαθάκης, Μώκας(60’ Μώκας), Τσιούλης, Cela, Χατζηιωαννίδης, Κοκκοφειάδης, Μπλιάτκας, Βλαχοδήμος, Μήτσικας, Ζιαμπάκας, Σαρμπίνος(46’ Τσαούσι (72’ Κωνσταντινίδης Π.)

Α.Σ. ΠΑΤΡΙΔΑΣ: Τζίμπουλας(46’ Παπαδόπουλος), Παπαδόπουλος, Ορφανίδης, Πέγιος, Σιακαβάρας(52’ Τριανταφυλλίδης Μ.), Μαλφούτζος(80’ Μπύρνας), Τριανταφυλλίδης, Xhani, Μπεκιαρίδης, Στεργιόπουλος, Δημούλας
















































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...