Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ-ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ 3-0

Το γήπεδο δεν ήταν στα καλύτερά του. Η λάσπη κυριαρχούσε και πάλι και το κρύο ήταν τσουχτερό.
Παρ’ όλα αυτά, ένα από τα καλύτερα του παιχνίδια έκανε σήμερα ο Ολυμπιακός Νάουσας, με τους παίκτες του να είναι όλοι σε φόρμα, έχοντας για αντίπαλο μια πολύ καλή ομάδα που παίζει όμορφο ποδόσφαιρο. Τα τρία γκολ μπορεί να ήταν και λίγα, μιας και οι ευκαιρίες διαδεχόταν η μία την άλλη.
Στο 32 ο Παρθενόπουλος άνοιξε το σκορ με ένα όμορφο πλασέ, στο 67’ ο Μάινος με ένα υπέροχο δυνατό σουτ διπλασίασε το σκορ και τέλος στο 81’ και πάλι ο Μάινος έκανε το τρία μηδέν.
Ένα ανοιχτό παιχνίδι με πολλές φάσεις και πάνω απ’ όλα δυο ομάδες που ήθελαν να προσφέρουν θέαμα. Τυχεροί όσοι βρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου του Αγίου Νικολάου, είδαν αυτό που ευελπιστούσαν. Δυο ομάδες να θέλουν να παίξουν μπάλα.
Οι παράγοντες των δύο ομάδων είδαν μαζί το ματς από τις κερκίδες και μπόρεσαν να ανταλλάξουν απόψεις και προτάσεις για ότι αφορά  το ερασιτεχνικό  ποδόσφαιρο.
Ευχόμαστε στον Μακεδόνα καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα και καλή επιτυχία στο τουρνουά νέων που ξεκινάει την Τετάρτη.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ: Χατζηαθανασίου, Μπλιάτκας, Cela, Φερλαχίδης, Τσαμπούρης, Κοκκοφειάδης, Χατζηγεωργίου(Χριστοδούλου 86'), Ιωακειμίδης, Βουδούρης, Σακελλάρης(Χατζηιωαννίδης 63'), Παρθενόπουλος(Μάινος 50')

ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ: Παπαδόπουλος, Φεζούλας, Λίκα, Βάιας(Μπακαλίδης 60'), Καρατάσιος(Πέγιος 73'), Ισλακίδης Ι, Ισαλακίδης Κ, Γερασιμίδης, Πετούλιας, Τσολακίδης, Σιδηρόπουλος(Ασλαμπαλόγλου 53'),





























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...