Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016

ARSENAL SOCCER SCHOOL ΝΑΟΥΣΑΣ: Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΣΤΟ "VERMIO SOCCER FESTIVAL".

Με τα τμήματα των Bambini και των Pre-Junior θα συμμετέχει στο μεγάλο τουρνουά του Βερμίου "Vermio Soccer Festival" αυτό το Σαββατοκύριακο η σχολή της Arsenal Soccer School Νάουσας.
Τα τμήματα Junior και Προπαιδικό θα συμμετέχουν τα επόμενα Σαββατοκύριακα.

Οι αθλητές των συγκεκριμένων τμημάτων θα αγωνιστούν στα γήπεδα των 3-5 πηγαδιών και Κουτσούφλιανης, την Παρασκευή το απόγευμα, το Σάββατο καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας και την Κυριακή το πρωί.

Το Vermio Soccer Festival (http://vermiosoccerfestival.gr/) θα διεξαχθεί από τις 3-26 Ιουνίου, στα ποδοσφαιρικά γήπεδα των πηγαδιών με τη συμμετοχή ακαδημιών όπως ο ΠΑΟΚ, Απόλλων Καλαμαριάς, Ηρακλής, ΑΟ Κέκυρας, Πανθρακικός, Ατρόμητος και πολλές άλλες αξιόλογες ακαδημίες. 
Είναι μία δυναμική γιορτή του ποδοσφαίρου, με πολλές παράλληλες εκδηλώσεις, σε ιδανικές κλιματικές συνθήκες για τους μικρούς αθλητές, οι οποίοι, εκτός από την όμορφη εμπειρία, θα αποκομίσουν σημαντικά οφέλη από τη συμμετοχή τους. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...