Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Κυριακή 29 Μαΐου 2016

ARSENAL SOCCER SCHOOL ΝΑΟΥΣΑΣ: ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ 3Χ3!

Ένα διήμερο γεμάτο παιδικό ποδόσφαιρο προσέφεραν τα παιδιά που πήραν μέρος στο τουρνουά 3χ3, από τη σχολή της Arsenal Soccer School Νάουσας, στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου!
Οι μικροί αθλητές αγωνίστηκαν με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές του 3χ3, σε μικρά γηπεδάκια, στοχεύοντας στη νίκη, μέσα από το σύγχρονο ποδόσφαιρο.
Οι προκριματικοί αγώνες διεξήχθησαν το Σάββατο το απόγευμα και οι τελικοί , μαζί με τους διαγωνισμούς φάουλ και πέναλτι, την Κυριακή το πρωί.
Οι νικητές του τουρνουά και των διαγωνισμών βραβεύτηκαν με μετάλλια και όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στη γιορτή, έλαβαν επαίνους συμμετοχής.

Η σχολή της Arsenal Soccer School Νάουσας, ευελπιστεί να κάνει θεσμό το τουρνουά 3χ3 στο μέλλον και να προσθέσει μία νέα πινελιά στο ελληνικό ποδόσφαιρο ακαδημιών, και ΟΧΙ ΜΟΝΟ, μιας και το 3χ3 σαφώς και ενδείκνυται  για εν ενεργεία ποδοσφαιριστές που αγαπούν το άθλημα,  παίζοντας με γρήγορη σκέψη, χωρίς τερματοφύλακες, σε μικρά ποδοσφαιρικά γήπεδα, στοχεύοντας στην ταχύτητα των… ποδοσφαιρικών μυαλών. 




































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...