Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΕΝΗΜΑΧΟΥ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ 1-0

Δεν ήταν ποδόσφαιρο αυτό που παρακολουθήσαμε χθες Κυριακή στο γήπεδο του Στενημάχου, ανάμεσα στη Θύελλα και τον Ολυμπιακό Νάουσας, μιας και το γήπεδο θύμιζε περισσότερο βούρκο, παρά γήπεδο ποδοσφαίρου.
Χωρίς πολλές φάσεις το παιχνίδι, χωρίς καλή κυκλοφορία μπάλας και χωρίς ουσία, αφού σε τέτοιο τερέν το μόνο που μπορούσες να κάνεις είναι να διώχνεις τη μπάλα και όχι να παίζεις ποδόσφαιρο δυστυχώς.
Ένα γκολ έκρινε την αναμέτρηση που μάλλον περισσότερο το έβαλε ο Ολυμπιακός παρά η Θύελλα, αφού η μπάλα γλίστρησε από τα χέρια του τερματοφύλακα μετά από μια σίγουρη απόκρουση και κατέληξε στα δίχτυα μετά από «σπρώξιμο» της από τον Αγγελίδη.

Περισσότερο ουσιώδης  ο Ολυμπιακός από τους γηπεδούχους στο πρώτο ημίχρονο κατάφερε να πλησιάσει αρκετές φορές την μπάλα στα δίχτυα του αντιπάλου, χωρίς να καταφέρει να σκοράρει, ένα πρόβλημα που φέτος καλείται να αντιμετωπίσει σε γενικότερα πλαίσια. Στο δεύτερο ημίχρονο η κυριαρχία ανήκει στους γηπεδούχους που έχουν μάθει να γεμίζουν την μπάλα, κάτι που χρειαζόταν σε τέτοιο τερέν, χωρίς να μπορεί ο Ολυμπιακός να τους ακολουθήσει σ’ αυτόν τον τρόπο του παιχνιδιού.
Αίσθηση έκαναν στους ήρεμους φιλάθλους, οι γκρίνιες και οι φωνές από πλευράς γηπεδούχων (πάγκο και αγωνιζόμενοι ποδοσφαιριστές) σε διαιτητή, επόπτες και ποδοσφαιριστές και ακόμη προσπαθώ να καταλάβω το γιατί, αφού οι διαιτητές ήταν αρκετά καλοί, με εξαίρεση μία φάση προς το τέλος του αγώνα που οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για χέρι δικαίως. Οι φωνές πολλές, οι άσχημοι χαρακτηρισμοί προς πάντες επίσης, πράγμα που κούρασε τους φιλάθλους των φιλοξενουμένων, από το μισό του πρώτου ημιχρόνου.
Σε γενικές γραμμές ο Ολυμπιακός Νάουσας κατάφερε να φύγει από τον Στενήμαχο κρατώντας την προσπάθεια να παίξει ποδόσφαιρο, πράγμα που δεν κατάφερε, και όχι την ήττα, μιας και στο συγκεκριμένο παιχνίδι δεν κέρδισε ο καλύτερος αλλά ο τυχερότερος.
ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ: ΜΗΤΣΙΚΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ: Μιχαηλίδης, Χατζηιωαννίδης, Μήτσικας, Παπαπέσιος, Τσαμπούρης, Κοκκοφειάδης, Lleshi, Φράγγης, Κωνσταντινίδης Π., Κωνσταντινίδης Δ., Γαλανός.

ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΕΝΗΜΑΧΟΥ: Γιαγτζίδης, Γαλατσίδας, Παπαλεξίου, Κελέσμητος, Αγγελίδης, Σταμάτης Α., Πάλλας, Σταμάτης Θ., Κότελης, Ματάτης, Γκουντάρας.































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...