Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΠΛΟΚΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΒΕΡΟΙΑΣ

«Όταν δεν επιτίθενται ποδοσφαιριστές σε Διαιτητή αλλά  Διαιτητής σε ποδοσφαιριστή…»

Συνέβη μετά το τέλος του αγώνα Ακαδημίας Βέροιας – Ολυμπιακού Νάουσας. Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Νάουσας (είχε βγει με αλλαγή και ήταν στο χώρο των θεατών) κι ενώ όλοι κατευθύνονταν προς τα αποδυτήρια, απευθυνόμενος στο Δεύτερο Επόπτη Γραμμών, του έκανε παρατήρηση (με μη αποδεκτό, για τον Ολυμπιακό, λεκτικό τρόπο). Εκείνη τη στιγμή ο Πρώτος Επόπτης Γραμμών, κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος του ποδοσφαιριστή, χτυπώντας τον με το κοντάρι της σημαίας. Δεν τον τραυμάτισε σοβαρά,  χάρη στην επέμβαση των ψυχραιμότερων παραγόντων της ομάδας μας.
Στη συνέχεια ζητήθηκε από το  Διαιτητή να καταγράψει το γεγονός στο φύλλο αγώνος. Δεν το έπραξε και μετά από φραστική αψιμαχία, ακολούθησε συμπλοκή.  Ο Πρώτος Επόπτης συνέχιζε να είναι εριστικός και προκλητικός…


Ένα είναι σίγουρο, τέτοια γεγονότα, δεν τιμούν τον αθλητισμό, δεν τιμούν το ποδόσφαιρο και δεν ταιριάζουν στη φιλοσοφία του Ολυμπιακού Νάουσας. Για το λόγο αυτό  αισθανόμαστε την ανάγκη, παίκτες και Διοίκηση, να ζητήσουμε συγνώμη από τον φίλαθλο κόσμο της περιοχής μας. Το ίδιο και ο  ποδοσφαιριστής μας ζητά και δημόσια συγνώμη για την ενέργειά του.

Υπάρχουν όμως κάποια αναπάντητα ερωτήματα …
Πως ένας σύλλογος μπορεί να δικαιωθεί όταν:

1.  Σε αρκετές περιπτώσεις, αισθάνεται αδικημένος και όμηρος ενός Φύλλου Αγώνος, το οποίο τις περισσότερες φορές εκβιάζεται  να το υπογράψει, ακόμα και εάν  δε συμφωνεί με την καταγραφή των γεγονότων, λόγω των δυσβάστακτων συνεπειών.

2. Για δεύτερη φορά σε μια χρονιά, επόπτης συμπλέκεται λεκτικά στη διάρκεια του αγώνα και κατόπιν στα χέρια με φίλαθλο  και στην προκειμένη  περίπτωση με ποδοσφαιριστή, με το ίδιο αποτέλεσμα, να την πληρώνει ΠΑΝΤΑ ο Σύλλογος!!

3. Όταν η παραβατική συμπεριφορά των Διαιτητών δεν τιμωρείται και η ανεπάρκειά τους δεν βοηθάει στη σωστή διεξαγωγή των αγώνων,  ζημιώνουν και δυσφημίζουν το άθλημα.

Μετά από αυτό το γεγονός, ο Ολυμπιακός Νάουσας, εκφράζει την πικρία του και την απογοήτευσή του, για το μέλλον του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, όταν στοιχειώνεται από τέτοια γεγονότα και πολλές φορές από ανθρώπους που η καταλληλότητα τους και η επάρκεια τους αμφισβητείται.

Υ.Γ. Στον αναφερόμενο αγώνα, τόσο η συμπεριφορά του διαιτητή, όσο και του δεύτερου επόπτη, ήταν άψογη και δεν υπάρχει καμιά παρατήρηση για την ορθότητα των αποφάσεων τους στον αγώνα.

Ζητάμε συγγνώμη από όλους τους ανθρώπους της Ακαδημίας Βέροιας για την αναστάτωση που τους προκαλέσαμε. Θεωρούμε δίκαιο το αποτέλεσμα, καθώς η Ακαδημία Βέροιας ήταν ανώτερη από την ομάδα μας που  έκανε μια από τις χειρότερες εμφανίσεις της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...