Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΠΗΣ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ

Σε οικογενειακό κλίμα, με μεγάλη επιτυχία έγινε η εκδήλωση της κοπής της βασιλόπιτας του Ολυμπιακού Νάουσας και της σχολής της Arsenal Soccer School Νάουσας, το Σάββατο το βράδυ, στο οικ. Κέντρο «Γεράνια», στον Άγιο Νικόλαο.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο κ Λάκης Παπαιωάννου, τεχνικός διευθυντής των σχολών των Arsenal Soccer School σε όλα τα Βαλκάνια, σε Ελλάδα και Κύπρο και σκάουτερ της Άρσεναλ, ο οποίος μίλησε σε γονείς και αθλητές, για τον σκοπό όλων των σχολών και ειδικά της σχολής της Άρσεναλ στην Νάουσα, καθώς και για τα προπονητικούς στόχους, έτσι ώστε να παιδιά που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο να γίνουν υγιείς πολίτες πρώτα και καλοί αθλητές έπειτα.

Επίσης, εκεί ήταν ο κ Χριστοδούλου Τάσος από την πλευρά της Ε.Π.Σ.
Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Νάουσας κ Κωνσταντινίδης Γιώργος καλωσόρισε τους ανθρώπους που τίμησαν την εκδήλωση και ο υπεύθυνος της σχολής κ Βουδούρης Χρήστος μίλησε σχετικά με τη φιλοσοφία της σχολής.
Οι τυχεροί της βραδιάς ήταν ο Μίσκος Μιχάλης και ο Μίσκος Ηλίας από την σχολή και ο Κατσαράκης Αντώνης από την αντρική ομάδα, οι οποίοι παρέλαβαν τα δώρα τους από τον υπεύθυνο της ακαδημίας κ Σιαφάκα Γιάννη και τον κ. Χριστοδούλου.
Το φλουρί της βασιλόπιτας κέρδισε το τμήμα της σχολής της Arsenal Soccer School Νάουσας.




































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...