Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

ARSENAL SOCCER SCHOOLS ΝΑΟΥΣΑΣ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Από αύριο ξεκινάνε και επίσημα οι προπονήσεις της σχολής των Arsenal Soccer Schools Νάουσας, με την ενσωμάτωση της ακαδημίας του Αίολου, οι οποίες πλέον θα γίνονται και στο βοηθητικό γήπεδο της πόλης, το οποίο βρίσκεται δίπλα στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ.

Για την διευκόλυνση της αντρικής ομάδας που η προετοιμασία της είναι καθημερινή στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου, οι προπονήσεις της σχολής μεταφέρονται για τις επόμενες δύο εβδομάδες στο βοηθητικό γήπεδο του ΔΑΚ. 

Οι προπονητές που θα αναλάβουν φέτος τη σχολή και τους μικρούς ποδοσφαιριστές είναι ο Κύριος Νίκος Κουμπουλής (Κάτοχος μεταπτυχιακού στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, καθηγητής φυσικής αγωγής και κάτοχος UEFA C), ο Κύριος Τσιούλης Δημήτριος (Απόφοιτος ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης, καθηγητής φυσικής αγωγής και κάτοχος UEFA C), ο Κύριος Γρηγορίου Αντώνιος (Απόφοιτος ΤΕΦΑΑ Κομμοτινής, καθηγητής φυσικής αγωγής) και ο Κύριος Μήτσικας Παρμενίων (προπονητής ποδοσφαίρου). 

Οι εγγραφές θα γίνονται στα σημεία των προπονήσεων, τις εξής μέρες και ώρες:  Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή: 18.00-20.00

Για πληροφορίες σχετικά με τις νέες εγγραφές καθώς και για πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε με το 6936231736 (Πασχούλα Μαρία)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...