Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Πέμπτη, 3 Σεπτεμβρίου 2015

ARSENAL SOCCER SCHOOLS ΝΑΟΥΣΑΣ: Η ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΤΟ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΔΑΚ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ.

Η σχολή των Arsenal Soccer Schools Νάουσας, ευχαριστεί όλους τους γονείς που για φέτος εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους στο δίκτυο της Άρσεναλ και τους υπόσχεται πως θα κάνει ότι περνά από το χέρι της για να έχουν οι μικροί ποδοσφαιριστές την μεταχείριση που τους αξίζει, για μια ποδοσφαιρική χρονιά γεμάτη γνώση.

Η σημερινή προπόνηση έγινε με πλήρη επιτυχία και θα συνεχιστεί στο βοηθητικό γήπεδο της Νάουσας κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή στις 18.00 και 19.00.
Τα νέα παιδιά  έκαναν τις εγγραφές τους και ενημερώθηκαν από τον υπεύθυνο της σχολής για την φιλοσοφία, τους στόχους και τη λειτουργία της ακαδημίας.

Αυτή τη στιγμή, η Arsenal Soccer Schools Νάουσας, αποτελείται από 40 λιλιπούτειους ποδοσφαιριστές και διαθέτει τα εξής τμήματα: Babini, pro junior, junior, προπαιδικό.

Οι εγγραφές συνεχίζονται κανονικά, στο βοηθητικό γήπεδο της Νάουσας, δίπλα στο κλειστό γυμναστήριο, τις ώρες της προπόνησης, αλλά και στο τηλέφωνο 6936231736 (Πασχούλα Μαρία  ) Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...