Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΤΗΣ ARSENAL SOCCER SCHOOL ΝΑΟΥΣΑΣ. (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ARSENAL SOCCER SCHOOL ΝΑΟΥΣΑΣ


Η σχολή της Arsenal Soccer School Νάουσας, ανακοινώνει την έναρξη των προπονήσεων της για τη σεζόν 2016-17, την Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2016, ώρα 18.00, στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου. 

Βασική επιδίωξη της σχολής και φέτος είναι να ενθαρρύνει και να υποστηρίξει όλους τους μικρούς μας φίλους να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και να γαλουχηθούν με τις κατάλληλες αθλητικές και παιδαγωγικές αξίες.
Σε μια δύσκολη οικονομική περίοδο για όλους είναι πρώτιστης σημασίας να διαφυλάξουμε τη ψυχική μας υγεία μέσα από τον αθλητισμό. Το ποδόσφαιρο αποτελεί μέθοδο εκτόνωσης και αποβολής του άγχους κάτι που όλοι χρειαζόμαστε αυτή την περίοδο. Όταν η «μπάλα» συνδυάζεται με παιδαγωγική καθοδήγηση, στο κατάλληλο περιβάλλον, μας δίνει αυτό που έχουμε όλοι ανάγκη. Δύναμη και ελπίδα για καλύτερες ημέρες.
 Η σχολή μας, ένα ποδοσφαιρικό σχολείο, έχει σχεδιάσει και οργανώσει ένα δομημένο πρόγραμμα ποδοσφαιρικής εξέλιξης παιδιών από 5-16 ετών.

Και για φέτος, θα βασιστεί σε τέσσερις πυλώνες ανάπτυξης που αποτελούν και το θεμέλιο της επιτυχίας της:
1. ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ (Bampini, Prejunior, Junior, Προπαιδικό τμήμα, Παιδικό τμήμα)
2. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ARSENAL SOCCER SCHOOLS (Grassroots Program, πρόγραμμα ανάπτυξης ταλέντων-advanced, ανακάλυψη και εκπαίδευση ταλαντούχων ποδοσφαιριστών, προετοιμασία για μια επαγγελματική ποδοσφαιρική καριέρα)
3.ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ - Παιδαγωγοί προπονητές
4. ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ μέσα από το ποδόσφαιρο / Νέοι και υγιείς ποδοσφαιριστές - φίλαθλοι μέσα από την σχολή  / Οικογένειες και παιδιά κοντά στη σχολή, στο γήπεδο.

Ειδικά για φέτος, αναπτύσσονται δύο ξεχωριστά τμήματα με στόχο την ολοκληρωμένη δομή της σχολής για τα επόμενα χρόνια. 
1. ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ
2. ΣΧΟΛΗ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΩΝ

Ομάδα προπονητών: 
ΚΟΥΜΠΟΥΛΗΣ ΝΙΚΟΣ, ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΑΝΤΩΝΗΣ, ΤΣΙΟΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ. (Καταξιωμένοι πτυχιούχοι γυμναστές και προπονητές ποδοσφαίρου και διπλωματούχοι προπονητές των Arsenal Soccer Schools).

Ομάδα συνεργατών:
Λάκης Παπαιωάννου (Τεχνικός διευθυντής των Arsenal Soccer Schools και σκάουτερ της Arsenal), Ton De Hoop ( Ένας εκ των μεγαλύτερων δασκάλων προπονητικής και ποδοσφαίρου, κάτοχος πτυχίων της Ολλανδικής σχολής ποδοσφαίρου και UEFA PRO Licence), Χαρίτος Γιώργος,(εγκεκριμένος προπονητής σε τμήματα υποδομών Arsenal Soccer Schools, πτυχιούχος UEFA, B-A-PRO και πτυχιούχος της σχολής Βελιγραδίου),  Κατσίβελος Γιώργος (Αναγνωρισμένος, πτυχιούχος προπονητής τερματοφυλάκων των Arsenal Soccer Schools), Άγγλοι προπονητές της Αγγλικής σχολής της Arsenal. 

Σας καλωσορίζουμε στη μεγάλη παρέα των σχολών της Arsenal, μιας ομάδας με μακριά παράδοση στην εκπαίδευση και αξιοποίηση νεαρών ποδοσφαιριστών παγκόσμια.
Στόχος μας, τα επόμενα χρόνια, η ποιότητα και η ολοκληρωμένη δομή μιας άρτιας ποδοσφαιρικής σχολής στην Ελλάδα. Ελπίζουμε να το πετύχουμε με τη βοήθειά σας.

Με εκτίμηση
ARSENAL SOCCER SCHOOL ΝΑΟΥΣΑΣ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...