Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ-ΑΟ ΜΑΡΙΝΑΣ 2-1

Χωρίς η θερμοκρασία να ξεπερνάει τους 0 βαθμούς Κελσίου, κάτω από αντίξοες συνθήκες αγωνίστηκαν σήμερα στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου, Ολυμπιακός Νάουσας και ΑΟ Μαρίνας.
Πολύ καλό το πρώτο ημίχρονο για τον Ολυμπιακό που ήταν δυναμικός, κέρδιζε τις μονομαχίες και άνοιξε το σκορ στο 6’ με τον Lleshi, αφού προηγήθηκαν τρεις πολύ καλές στιγμές με τον Τσιούλη μόλις στο 1’ όπου η μπάλα βρήκε στο δοκάρι, με το σουτ του Κωστόπουλου στο 4’ και ένα λεπτό αργότερα, με νέο σουτ του Τσιούλη. Ο Ολυμπιακός είχε άλλες δύο μεγάλες ευκαιρίες να κάνει το 2-0 μέχρι την λήξη του πρώτου ημιχρόνου, όμως η μπάλα δεν του έκανε και πάλι το χατίρι.

Την αστοχία των γηπεδούχων εκμεταλλεύτηκε η Μαρίνα και παρουσιάστηκε καλύτερη στο δεύτερο ημίχρονο, σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό που δεν είχε τις ευκαιρίες του πρώτου ημιχρόνου. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν το παιχνίδι στο 72’ με τον Δραγουμάνο και είχαν άλλες δύο καλές ευκαιρίες από σουτ του Ματάτη. Ο Ολυμπιακός όμως φάνηκε να αντέχει καλύτερα και τρία λεπτά πριν ο διαιτητής σφυρίξει την λήξη του αγώνα κατάφερε να προηγηθεί με 2-1 από δυνατό σουτ του Τσιούλη λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή.

ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ: Μήτσικας Τάσος, Παπαπέσιος Γιάννης, Μπλιάτκας Στέργιος, Χατζηιωαννίδης Νίκος, Μώκας Κωνσταντίνος.

Την επόμενη Κυριακή, 31/01/16 ο Ολυμπιακός Νάουσας μεταβαίνει στην Ραχιά για να αγωνιστεί απέναντι στην ΑΕΠ Βέροιας.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ: Μπουμπουλέντρας, Τσιούλης, Χατζηιωαννίδης, Μπλιάτκας, Μήτσικας, Ζιαμπάκας(91’ Ανθρακέας), Ιωακειμίδης, Παπαπέσιος, Κωστόπουλος(73’ Σαρμπίνος), Lleshi, Μώκας

ΑΟ ΜΑΡΙΝΑΣ: Προδρόμου, Μπόφτσης, Παπαδόπουλος, Αδαμίδης(46’ Καραντώνης), Δήμου, Πουτακίδης, Τεζαψίδης, Σαρμπίνος, Ματάτης, Δραγουμάνος, Γκότσης










































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...