Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου 2013

Ο ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΒΙΝΤΕΟ


Ο Αχιλλέας Υφαντίδης, ο ψυχολόγος της ομάδας παραβρέθηκε στο γήπεδο, στην προπόνηση της Παρασκευής, στα πλαίσια της προετοιμασίας της ομάδας.
Η προσωπικότητα του Αχιλλέα, ο τρόπος προσέγγισης των παικτών και η μεγάλη του εμπειρία ως επαγγελματίας, καθώς και η συνεργασία του με τους προπονητές της ΕΠΟ, κατάφεραν τα μέγιστα στους παίκτες του Ολυμπιακού Νάουσας, που με τη σειρά τους συζήτησαν τα διάφορα θέματα που προκύπτουν μέσα στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και σε κάθε ομάδα.
Η άνθρωποι του Ολυμπιακού θεωρούν πως η σύμπραξη ενός ψυχολόγου στην ομάδα καθώς και στην ακαδημία, είναι ίσως μία από τις πιο σημαντικές πράξεις που είναι  υποχρεωμένοι να κάνουν αν θέλουν να βοηθήσουν τους παίκτες τους. Γι’ αυτό και η συνεργασία αυτή θα συνεχιστεί και όλη τη αγωνιστική χρονιά.

Οι διοίκηση της ομάδας ευχαριστεί θερμά τον Αχιλλέα Υφαντίδη, όχι μόνο για την συνεργασία του με τον Ολυμπιακό, αλλά και για τη αμέριστη συμπαράστασή του προς όλα τα παιδιά της ομάδας, καθώς και για την άμεση ανταπόκριση, όποτε τον χρειαζόμαστε.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...