Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

ΟΛΥΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΒΕΡΟΙΑΣ 10-0


Ντεμπούτο για όλες τις ομάδες της Α2 ερασιτεχνικής κατηγορίας και ευχόμαστε σε όλους του συλλόγους που θα αγωνιστούν φέτος, καλή ποδοσφαιρική χρονιά.
Με μονόλογο του Ολυμπιακού Νάουσας εξελίχθηκε το παιχνίδι στην Παναγιωπούλα απέναντι στην Ακαδημία Βέροιας σήμερα το πρωί.  Καθαρή η υπεροχή του Ολυμπιακού με συνεχόμενα σουτ στην εστία της Ακαδημίας Βέροιας δίνοντας έτσι, το στίγμα του από την αρχή του αγώνα.
Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στο πρώτο ημίχρονο και κατάφερε να σκοράρει τρεις φορές. Στο 20’ με τον Μάινο με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, στο 40’ ο Φράγκης με δυνατό σουτ και στο 43’ με τον ίδιο παίκτη με εντυπωσιακό τακουνάκι μετά από σέντρα του Χατζηιωαννίδη κλείνοντας έτσι,  το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.


Το δεύτερο ημίχρονο χρωματίστηκε από γκολ. Με καλή κυκλοφορία μπάλας και συνεργασίες άψογες το σκορ ανέβηκε κατά πολύ.  Στο 48’ ο Φράγκης με ατομική προσπάθεια. Στο 52’ ο ίδιος παίκτης (που έφτασε σήμερα τα πέντε γκολ, δίνοντας τον καλύτερο εαυτό του) μετά από ασίστ του Μαίνου. Στο 57’ ο Χατζηιωαννίδης με ατομική προσπάθεια. Στο 65’ ο Κοκκοφειάδης με σουτ. Στο 70’ ο Φράγκης με κεφαλιά μετά από σέντρα του Γκότση. Στο 85’ Ο Γκότσης με δυνατό σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή. Και τέλος στο 91’ ο Γκίλτσης με σουτ από το ύψος του πέναλτι. 
Κανένα πλήθος γκολ δεν αξιολογεί καμιά ομάδα, οι οποίες αγωνίστηκαν δίκαια, χωρίς παρατράγουδα, δείχνοντας την υπεροχή των νέων παικτών στην κατηγορία. Η Ακαδημία Βέροιας είναι μια ομάδα απαρτιζόμενη από νεαρούς παίκτες με ταλέντο και αξιοπρέπεια. Ο Ολυμπιακός Νάουσας τους εύχεται καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ: ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ, ΜΠΛΙΑΤΚΑΣ, CELA, ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΙΔΗΣ, ΓΚΟΤΣΗΣ, ΚΟΚΚΟΦΕΙΑΔΗΣ, ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΦΡΑΓΓΗΣ(65’ ΓΚΙΛΤΣΗΣ), ΣΤΟΓΙΑΝΝΟΣ, ΜΑΙΝΟΣ(65’ ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ), ΧΑΙΤΙΔΗΣ(57’ ΓΑΛΑΝΟΣ)

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΒΕΡΟΙΑΣ: ΧΟΝΔΡΑΝΤΩΝΗΣ, ΣΑΟΥΛΙΔΗΣ, ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ(35’ ΤΡΟΥΠΚΟΣ), ΚΑΒΟΥΝΟΠΟΥΛΟΣ(49’ ΜΠΕΚΙΑΡΙΔΗΣ), ΜΑΝΟΥΣΑΡΙΔΗΣ, ΚΑΡΑΠΕΙΔΗΣ, ΤΗΛΚΕΡΙΔΗΣ(65’ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ), ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ, ΜΠΕΖΑΤ, ΤΣΑΛΟΥΧΙΔΗΣ, ΚΟΥΡΟΥΚΙΔΗΣ



































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...