Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΜΕΣΗΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ 0-3

Εύκολο το πρωινό της Κυριακής για τον Ολυμπιακό Νάουσας, μιας και η επικράτηση του στο ματς με τον Φίλιππο Μέσης στο γήπεδο της Μέσης, ήταν φανερή καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. 
Παρά τις ευκαιρίες του πρώτου μισάωρου του παιχνιδιού, το γκολ ήρθε για τον Ολυμπιακό στο 38' με σουτ του Κωνσταντινίδη Δ. από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Ένα λεπτό πριν λήξει το ημίχρονο ο Χατζηιωαννίδης διπλασιάζει τα τέρματα των φιλοξενουμένων και κάνει με πλασέ το 0-2. Το τρίτο γκολ επιτεύχθηκε στο 61' που μετά από υπέροχη πάσα του Ιωακειμίδη, ο Lleshi γράφει το τελικό σκορ. 
Ο Ολυμπιακός είχε δοκάρι στο 85' μετά από δυνατό σουτ του Παπαπέσιου.
Η μοναδική ευκαιρία του Φίλιππου, ήταν στο ίδιο λεπτό με ένα όμορφο σουτ που πέρασε ξυστά από το κάθετο δοκάρι του Μπουμπουλέντρα.
ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ: Lleshi Alfred, Κωνσταντινίδης Δημήτρης, Παπαπέσιος Γιάννης. 

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ: Μπουμπουλέντρας, Χατζηιωαννίδης, Cela, Κοκκοφειάδης, Παπαπέσιος, Κωνσταντινίδης Δ., Μπλιάτκας, Ζιαμπάκας(65' Κωστόπουλος), Παπανάνος(80' Σαρμπίνος), Κωνσταντινίδης Π.(50' Ιωακειμίδης), Lleshi

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΜΕΣΗΣ: Πάτρας Γ., Μπαλτζής Α, Μυλωνάς, Πάτρας Κ., Φέζουλας(55' Ταρατιόσος), Πάτρας Ρ., Βασιλείου, Γιαννόπουλος, Μούρης(46' Μπαλτζής Β), Μπαλτζής Δ., Καρατάσιος








































Φωτογραφίες: Τσιάκος Σταύρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...